Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Este trist că visul PSD care se conturează la congresul acestui partid este un coșmar pentru România: PSD și AUR în turul doi”

„Este trist că visul PSD care se conturează la congresul acestui partid este un coșmar pentru România: PSD și AUR în turul doi la prezidențiale”, susține deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Ei susține că PNL a stat la guvernare alături de PSD doar din rațiuni de stabilitate politică, dar că la alegerile prezidențiale din iarna acestui an cel care va trebui să ajungă la Cotroceni este președintele PNL, Nicolae Ciucă, scrie stiripesurse.ro.

Sergiu Bîlcea: „Este trist că visul PSD care se conturează la congresul acestui partid este un coșmar pentru România: PSD și AUR în turul doi”
Comentează 1

„Societatea noastră a mai trecut prin asta acum 24 de ani și nu a fost bine. În schimb, turul doi al prezidențialelor cu o alternativă adevărată, în care românii aleg între dreapta și PSD este coșmarul celor din urmă! Pentru că în România cei care vor progres și calea europeană au prevalat întotdeauna. Așa că România are nevoie de un vot inteligent și orientat, care să ducă PNL în turul doi al prezidențialelor și implicit de un președinte de dreapta, pro-european, așa cum este Nicolae Ciucă.

Ca să fiu cinstit: alianța de guvernare cu PSD a fost necesară pentru stabilitatea României și nu neg ceea ce am decis în ultimii ani. Prefer însă oricând o alianță funcțională de dreapta, dacă poate fi realizată și poate funcționa. Și obligatoriu un președinte de dreapta, care oferă o garanție parcursului pro-european al țării noastre!”, a scris pe Facebook Bîlcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite