Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă, mesaj pentru Grindeanu și Ciolacu: „În prezent, România se confruntă cu una dintre cele mai mari inflații din Uniunea Europeană și cu cel mai mare deficit bugetar”

Europarlamentarul arădean Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a transmis un mesaj clar către Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu, după Congresul PSD de astăzi unde au fost lansate atacuri la adresa președintelui Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă. Falcă a ținut să le reamintească social-democraților că în prezent, România se confruntă cu una dintre cele mai mari inflații din Uniunea Europeană și cu cel mai mare deficit bugetar, cu un Guvern condus de PSD.

Gheorghe Falcă, mesaj pentru Grindeanu și Ciolacu: „În prezent, România se confruntă cu una dintre cele mai mari inflații din Uniunea Europeană și cu cel mai mare deficit bugetar”
Comentează 5

„Stimați domni Ciolacu și Grindeanu,

În lumina recentelor dumneavoastră atacuri la adresa domnului Ciucă și a Partidului Național Liberal (PNL), considerăm necesar să aducem câteva clarificări importante pentru opinia publică.

În ultimii 10 ani, Partidul Social Democrat (PSD) a avut prim-miniștri timp de 6 ani, iar influența domnului Dragnea, fostul lider al partidului dumneavoastră, nu poate fi ignorată. El a fost mentorul politic care a modelat direcția PSD, contribuind la o serie de decizii care au afectat profund economia României.

În prezent, România se confruntă cu una dintre cele mai mari inflații din Uniunea Europeană și cu cel mai mare deficit bugetar, situații care sunt rezultatul guvernării PSD și al deciziilor economice luate sub conducerea dumneavoastră, domnule Ciolacu.

Pe de altă parte, PNL a reușit să aducă României 80 de miliarde de euro prin fonduri europene, fonduri vitale pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii și pentru sprijinirea economiei naționale. Aceste fonduri au fost obținute datorită eforturilor noastre de a menține o relație strânsă și eficientă cu Uniunea Europeană, lucru care a contribuit semnificativ la progresul României”, scrie pe Facebook Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite