Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se fac pregătirile pentru finala Miss Arad

Se fac pregătirile pentru finala Miss Arad
Comentează 0

În finala concursului vor participa 14 concurente din județul Arad, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. Concursul Miss Arad 2024 va avea loc în data de 1 august, la Vechiul Cazinou Arad, și se va desfășura sub formă de spectacol, transmis în direct de Tv Arad.  În cadrul pregătirilor, tinerele au beneficiat de abonamente sportive la Activ Club Arad, sub îndrumarea trainerului personal Titus Inklovits, și abonamente la solarele Sonnenline.

Biletele pentru finala concursului județean de frumusețe Miss Arad sunt puse în vânzare la Tresor by Gold Fashion din incinta Atrium Mall, suma încasată din comercializarea biletelor fiind donată în întregime cazului caritabil reprezentat de fetiței Dehelean Alma, în vederea realizării tratamentului corespunzător. Copila, în vârstă de 11 luni  a primit la naștere, diagnosticul principal de ,,teratom sacro-coccigian,,.

Pentru că una dintre lozincile concursului este,, Educația este o prioritate,,  începând de anul acesta,  Comitetul Organizatoric Miss Arad a încheiat un parteneriat academic cu Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad,, care a dus la concretizarea unei vizite de către tinere a locației în stil interbelic, cu mobilier donat de Baruțu și Doina Arghezi, unde fetele au avut privilegiul de a vedea exponate care în mod normal nu sunt deschise publicului larg, printre care și o carte unica care conține manuscrisele scriitorului Tudor Arghezi. De asemenea, acestea au vizitat biroul omagial Profesor Universitar Doctor Aurel Ardelean, fondatorul Universității de Vest Vasile Goldiș.

Concurentele au participat la o activitate reprezentată de un tur cultural, in municipiul Arad, fiind însotite de istoricul și  jurnalistul Antoniu Martin, cu rol de ghid, care de curand a primit premiul Colosseo D oro, inmanat de Academia Cicerone din Italia, pentru recunoastere internationala a muncii sale. Fetele au admirat si au invatat despre istoria cladirilor.

De curând, concurentele au vizitat Consiliul Judetean Arad, unde au intrat în audiență la președintele consiliului județean, domnul Iustin Cionca, care le-a povestit despre atribuțiile funcției pe care o ocupa și activitatea pe care o coordonează! Au discutat despre importanța dezvoltarii într-o direcție pozitivă a tineretului și implicarea acestuia în nevoile comunității.

Un atelier despre educație pentru sănătate va avea loc în data de 27 iulie, susținut de Tiana Momirov. Tiana este specialist în formulare cosmetică și îngrijire personală, și va pregăti participantelor informații despre optimizarea și menținerea frumuseții într-o manieră sănătoasă.

Finalistele sunt invitatele Nicoletei Pavel și a televiziunii Arad, chiar în studiourile TV Arad, pentru activități de comunicare, dicție și gestionarea emoțiilor. Nicoleta va pregăti tinerele pentru contactul cu luminile reflectoarelor de la finala concursului.

Cantonamentul de pregătire a finalistelor are loc în perioada 25 – 30 iulie, la Activ Club Arad, fiind coordonat de coregrafa concursului Bianca Tonța.

În data de 31 iulie va avea loc proba de interviu a concurentelor, la Sala Sentatului din incinta Universității de Vest Vasile Goldiș, această activitate fiind o noutate in cadrul Miss Arad. În cadrul acestei probe, tinerele se vor prezenta și vor răspunde la întrebările juriului proiectului.

Concursul Județean de Frumusețe Miss ARAD este organizat de Asociația Angels Organization și este sprijinit de Primăria municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad și Consiliul Județean Arad.

1. Bianca Bulboaca, are 24 ani, locuieste in mun. Arad, are ca hobby excursiile montane, fitness, gătitul sanatos și nutritiv, dezvoltarea personala, nailart-ul, cariera pe care doreste sa o urmeze este antreprenoare; Are ca motto in viata: Succesul nu este niciodată deținut, este închiriat. Iar chiria se plătește în fiecare zi.

2. Lupulescu Jessica Vanessa, are 17 ani, locuieste in Arad, are ca hobby: gătitul, călatoria si pictura; Cariera care doreste sa o urmeze este administrator de restaurant; Are ca motto in viata: Nu am totul, dar iubesc tot ceea ce am!

3. Frunza Sofia, are 16 ani; Locuieste în Arad; Are ca hobby: muzica- canto, pian și beauty; Cariera pe care doreste sa o urmeze este in domeniul muzicii;

Are ca motto in viata: "Cand iubirea si talentul lucreaza impreuna, asteapta-te la o opera de arta."

4. Ursache Sandra Delia, are 16 ani, locuiește în Nadlac; Are ca hobby: modeling, calatoritul, fotografia; Cariera pe care dorește sa o urmeze:  avocatura; Motto: Succesul este să faci ceea ce iubești și să iubești ceea ce faci."

5. Ducec Daria Adelina, are 17 ani, locuiește în localitatea Peregu Mare; Are ca hobby: cântece și dansuri populare; Își dorește o carieră în Arhitectură;  Motto: Când nu mai poți, mai poți un pic!

6. Sîrb Beatrice Maria, are 16 ani; Locuiește în orașul Ineu; Are ca hobby - cosmetica, machiajul si designul vestimentar; Își dorește o cariera în modeling; Motto - “eleganta este singura frumusete care nu se estompeaza niciodată”

7. Blaga Anda Maria, are 19 ani, locuiește în mun. Arad; Are ca hobby: sportul, animalele, biologia

Îsi dorește o  cariera de doctor veterinar; Motto:"Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare, excelența nu este un act, ci un obicei.” — Aristotel

8. Boncaciu Daniela Mihaela, are 18 ani, locuiește în Sântana, are ca hobby: fitness, călătoriile, boxul, muzica și desenul; Cariera pe care dorește sa o urmeze este: Criminalistica; Motto: Fii ceea ce ești, nu ceea ce vor alții să fii.

9. Roșca Denisa-Gabriela, are 18 ani, din Șepreuș; Are ca hobby: fotografia, gătitul și călătoriile;

Cariera pe care și-o dorește să o urmeze: modeling sau arhitectura; Motto: Nu renunța, drumurile dificile duc spre cele mai frumoase destinații!

10. Timiș Sheyla-Beatrice, are 17 ani, locuiește în mun. Arad și are ca hobby-uri modeling-ul și teatrul, cariera pe care dorește să o urmeze este ca și actriță sau model și are ca motto în viață : ,,Frumusețea adevarată vine din interior,viața este despre a învăța să fi recunoscator pentru ceea ce ai și să zâmbesti în fiecare zi, iar succesul vine atunci când nu renunți la visele tale."

11. Kuncz Karina, are 16 ani, locuieste în mun. Arad, are ca hobby: Voley, Gimnastica ritmica, Modeling; Cariera pe care dorește sa o urmeze este: Model, Antrenor de gimnastica pentru copii

Are ca motto in viata: Depărtează-te de rău și fă binele, caută pacea și aleargă după ea -Psalmul 34:14

12. Coșulea Daria Cristina Elena, are 15 ani; Locuiește în Pecica ; Are ca Hobby: fotbalul, desenul și muzica; Își dorește o carieră în domeniul muzicii ca solistă vocală; Are ca motto în viață: nu lăsa în urmă ceea ce poți face în acest moment

13. Macavei Delia Maria, are 17 ani; Locuiește în  mun Arad; Are ca hobby: make- up și psihologia

Cariera pe care dorește sa o urmeze este de psiholog; Are ca motto: Trebuie sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume

14. Bianca Krupla, are 16 ani; Locuiește în mun Arad ; Are ca hobby: modeling ,beauty

Cariera pe care dorește să o urmeze este: Stewardesa, Model

 Are ca motto: Fiecare experiență de viață, fiecare pe care o învăț este cheia spre viitorul meu.

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite