Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Robert Sighiartău: „PSD este un pericol pentru democrație”

Vicepreședintele Partidului Național Liberal, deputatul Robert Sighiartău, a reacționat dur după eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru funcția de președinte al României, susținând că astfel se instaurează ordinea pesedistă în Statul Român.

Robert Sighiartău: „PSD este un pericol pentru democrație”
Comentează 1

„PSD și UDMR prin reprezentanții lor de la Curtea Constituțională tocmai ce au călcat în picioare un drept fundamental, dreptul de a fi ales. Doar pentru a-l avantaja pe Ciolacu. Rămâne cum am stabilit: PSD este un pericol pentru democrație”, susține Sighiartău. Potrivit știripesurse.ro, liberalul susține că totul s-a petrecut după un plan bine pus la punct de Viorel Hrebenciuc, vechiul sforar al PSD.

„A fost totul prevăzut de PSD, un plan bine pus la punct de catre Hrebenciuc, care este șeful de campanie din umbră a lui Ciolacu. Au făcut acest lucru pentru a o scoate pe Diana Sosoaca din joc. Să meargă voturile înspre AUR, ca domnul Ciolacu să se bată în turul doi cu Simion - asta e gândirea lor.

Problema e că PSD folosește instituțiile statului pentru asta și problema e că oamenii aceștia abuzează de putere peste tot pe unde sunt. Este un fapt fără precedent în România să nu lași un om - indiferent de opțiunile lui - să candideze, pe motive care țin de oportunitate, și nu de formă și de legalitate”, a afirmat Sighiartău într-o intervenție la Realitatea Plus.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook Robert Sighiartău

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite