Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Pașca, noul primar liberal al comunei Birchiș - reîntoarcere la vatră

Cazul noului primar din Birchiș este un exemplu de reîntoarcere la vatră. Răzvan Pașca s-a mutat de la Timișoara la Birchiș în satul bunicilor lui, atât cu familie, cât și cu afaceri. Designer de meserie, proprietarul unui atelier de tâmplărie, se implică în viața comunității cu diverse acțiuni de conștientizare și de promovare a Văii Mureșului.

Răzvan Pașca, noul primar liberal al comunei Birchiș - reîntoarcere la vatră
Comentează 0

A înființat Cooperativa Agricolă „Valea Mureșului” și încet, dar sigur, crește încrederea oamenilor în sectorul agricol. Pentru că nu poate sta cu mâinile în sân, a candidat pentru funcția de primar datorită viziunii pe termen lung: atragerea tinerilor la sat, investiții europene și crearea unui mediu propice pentru sectorul privat.

„Daca îți dorești ca județul tău să fie mai sus sau ca în România sa fie mai bine atunci e de datoria ta sa ajuți și să te implici în administrația locală! Ca reprezentant al generației anilor 90' nu am stat cu mâinile în sân criticând ce văd la televizor! Oamenii au nevoie de exemple chiar in comunitățile lor! Alături de Cristian Giorgian Matiaș, noul primar al comunei Bata reprezentăm și vom munci cot la cot pentru ca pe termen lung să schimbăm fața Văii Mureșului! Mediul politic are nevoie de oameni performanți și de lideri adevărați”, susține Răzvan Pașca. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite