Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pregătiri gratuite pentru admiterea la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

 Pregătiri gratuite pentru admiterea la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad
Comentează 1

Facultatea de Design, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale oferă pregătiri gratuite pentru candidații la programele de studiu ce prevăd probe practice pentru admitere.

Pentru Facultatea de Design pregătirile pentru realizarea portofoliului necesar admiterii  se derulează zilnic la sediul facultății din Calea Zimandului nr. 8, între orele 9.30-16.30. Detalii la telefon: 0742041568.

Facultatea de Educație Fizică și Sport face pregătiri în 18, 19 și 23 iulie pentru proba traseu aplicativ pe care candidații la programul educație fizică și sportivă trebuie să o susțină.  Antrenamentele se derulează între orele 11-13, la Sala de Sport „Mihai Botez” a universității, strada Elena Drăgoi, Nr 2-4, Micălaca.

Cei care aplică la programele de studiu muzică și interpretarea muzicală-canto din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Sociale,  se pot înscrie pentru pregătiri la tel.0762190365.

Reamintim că punctajul obținut la aceste probe este calculat la media de admitere conform metodologiei fiecărei facultăți. Mai multe detalii în ghidul de admitere de pe https://admitere.uav.ro/informatii-admitere.

Toate probele practice se vor susține în data de 24 iulie.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite