Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ordinea de zi a şedinţei CJA din 06.09.2024

Ordinea de zi a şedinţei CJA din 06.09.2024
Comentează 0

1.Proiect de hotărâre pentru aprobarea Procedurii privind acordarea titlului de „Cetățean de onoare al Județului Arad” și a „Certificatului de Fiu/Fiică al/a Județului Arad”.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor de performanță financiari și nefinanciari pentru monitorizarea performanței Regiei Autonome „Administrația Zonei Libere Curtici-Arad” și pentru evaluarea performanței Consiliului de Administrație al Regiei pentru perioada rămasă a mandatului.

3.Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Unității Administrativ-Teritoriale Județul Arad în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor la S.C. Compania de Apă Arad S.A. din data de 12/13 septembrie  2024.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unui concasor mobil pentru deșeuri din construcții și demolări OM Argo Keestrack.

5.Proiect de hotărâre privind solicitarea către Consiliul Local al Comunei Bocsig de trecere din domeniul public al Comunei Bocsig în domeniul public al Județului Arad a imobilului înscris în C.F. nr. 307585 Bocsig.

6.Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Arad nr. 35/25.01.2024 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit reprezentând fond la dispoziția consiliului județean pe anul 2024 precum și a sumelor estimate pentru anii 2025-2027.

7.Proiect de hotărâre privind numirea Comisiei pentru efectuarea cercetării prealabile în vederea declarării utilității publice pentru lucrarea de interes local „Alimentare cu gaze naturale Comuna Șagu, loc. Șagu și Cruceni”.

8.Diverse.

Proiect de hotărâre introdus suplimentar pe ordinea de zi:

1.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Arad în consiliile de administrație ale unităților de învățământ special de stat și particular acreditate din Județul Arad pentru anul școlar 2024-2025.

 


Scrie un comentariu

trimite