Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O arădeancă a fost pe podiumul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea modei

Emanuela Roz, model al Agenţiei Lawinne Models, a fost prezentă la Feeric Fashion Week , un show de modă foarte cunoscut pe plan internațional.

O arădeancă a fost pe podiumul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea modei
Comentează 1

Emanuela Roz a prezentat creațiile următorilor designeri: Alina Spatari, Ied official, Mari Gonarrah, Raluca Elena Cinean, Mari Alina Efros, Jessica Durco, Raul Pascalau.

A fost cea de-a 16-a ediție Feeric Fashion Week, eveniment devenit platforma de lansare a designerilor emergenți. Săptămâna trecută, orașul Sibiu a revenit sub lumina reflectoarelor în lumea modei pentru modul în care se contopește cu acest eveniment unic în Europa ca și creativitate, ca și spații de spectacol de modă, ca și gazdă bună, în general.

Turnura pe care viitorul săptămânii modei de la Sibiu a luat-o a fost momentul în care a decis să adauge întregului concept o componentă educațională. Cea mai importantă, până la urmă, pentru că oferă o platformă complexă de a-și expune talentul oricărui student, din orice colț al lumii. Din India până în Uzbekistan, de peste tot din Balcani, și, nu în ultimul rând, din majoritatea universităților de profil din țară, la Feeric Fashion Week au fost anul acesta peste 100 de tineri designeri care și-au expus în aceste cinci zile la Sibiu colecțiile create de ei, multe ca lucrări de diplomă. Iar spațiile alese nu au făcut altceva decât să pună în cea mai bună lumină aceste creații îndrăznețe ale tinerilor care se pregătesc să facă pasul spre marea scenă a lumii.


Scrie un comentariu

trimite