Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Misterele din sânul echipei

Misterele din sânul echipei
Comentează 0

 

Dacă după meciul din etapa trecută, împotriva Rapidului ne puneam întrebări despre misterele din camera VAR, la finalul meciului de la Craiova au apărut noi mistere , de data aceasta din rândurile echipei pregătită de Mircea Rednic.

Cel mai mare și inexplicabil ar fi cum de aceiași jucători care cu o etapă înainte erau catalogați de majoritatea suporterilor și nu numai a lor, ca cei mai buni din lotul care a evoluat împotriva giuleștenilor ( Popa, Conte, Benga , Cristi Mihai și cât de cât Omondi ) ieri, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova au evoluat cel mai slab pe tot parcursul meciului?

Un semn de întrebare cât casa.

Și nu oricum , ci împotriva unei echipe care, după părerea mea a fost mai slabă decât Rapidul. Cel puțin până la intrarea în teren a lui Baiaram și Bancu. Degeaba ( vorba crainicului de la Digi Sport) oltenii au fost net superiori, ca evoluție, echipei arădene, evoluția gazdelor o putem numi fără nerv, fără periculozitate, trei sferturi din parcursul meciului.

Popa, ridicat în slăvi, poate pe bună dreptate după meciul din Arad, a greșit mult la Craiova, poate și datorită ghinionului unor devieri , poate și de nesiguranța la unele plonjoane dar sigur și datorită necolaborării eficace cu cei doi stoperi din fața lui, Conte și Benga.

Cel mai sigur ” muncitor” al echipei din etapa întâi, Cristian Mihai, a devenit cel mai nesigur la Craiova. Întârzieri de pase, nesiguranță la combinații, rateuri în deposedări etc.,Mihai a trebuit , pe bună dreptate să fie înlocuit de Mircea Rednic, omul care l-a susținut mereu.

”Omul care poate face oricând diferența”, o afirmare des folosită de către antrenorul UTA-ei aproape la fiecare conferință de presă, când când era vorba despre prezentarea lui Omondi, a avut și la Craiova iz de adevăr, numai că Omondi a făcut diferența în favoarea gazdelor. Evoluție ștearsă , ineficace, previzibilă și așa mai departe.

Despre ceilalți jucători echipați în roșu, nimic deosebit, la fel de indolenți, la fel de anonimi, la fel de nepotriviți cu posturile în care au jucat ca și în meciul din prima etapă.

Concluzia sau mai bine zis, întrebarea: UTA depinde deocamdată, numai de cei 3 sau 4 jucători amintiți mai înainte?

Deși suntem pe locul 13 ( număr greu de digerat), situația nu ar fi încă atât de producătoare de panică, dar un pic de atenționare trebuie trimisă de Rednic spre jucători.

Cu U Cluj, UTA trebuie să câștige, e musai să câștige ( atenție! NU EGAL ), sunt obligatorii cele trei puncte puse în joc, altfel mirosul de mocirlă din mlaștina periculoasă a clasamentului va persista tot mai tare la simțurile jucătorilor, ale spectatorilor, ale staff-ului , ale conducerii clubului.

Trezirea UTA!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite