Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ne băturăm singuri în Bănie: CS Universitatea Craiova – UTA 4-2

Jucătorii Bătrânei Doamne s-au bătut singuri în această seară pe Stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Dacă prima partidă a noului sezon UTA a pierdut două puncte în fața Rapidului pe mâna arbitrului Colțescu, de data aceasta a pierdut toate punctele puse în joc în urma a două gafe și a faptului că a cedat mult prea ușor inițiativa în fața unei echipe arțăgoase a oltenilor.

Ne băturăm singuri în Bănie: CS Universitatea Craiova – UTA 4-2
Comentează 1

Universitatea Craiova începe mai bine și se instalează la conducerea jocului, dar în minutul 6, Joao Pedro, trage de la distanță. Balonul pe care-l exepediază însă trece trecut mult pe lângă poarta lui Laurențiu Popescu. În minutul 11, gazdele se află la un pas de deschiderea scorului, când Paradela cenrează pentru Alexandru Crețu, dar acesta nu nimerește poarta lui Popa. Elvir Koljic trece și el pe lângă gol în minutul 19, dar în minutul 35, Zajkov nu mai ratează, fructificând excelent centrarae venită din corner de la Mitriță. Golul primit pare să-i învioreze puțin pe elevii lui Mircea Rednic, care dau replica oltenilor în minutul 45. Van Durmen, recuperează de la Căpățână, combină cu Ezekiel, pe care-l pune în fața golului de 1-1. Vârful nigerian primește, astfel, la marginea careului mic și trimite balonul în poarta apărată de Popescu.

Două gafe ne-au costat două goluri

UTA a părut mai prezentă în joc în debutul reprizei secunde, iar Joao Pedro s-a aflat în fața golului de 2-1 în minutul 53. Craiova își onoreză însă statutul de gazdă, atacă mai mult și golurile nu întârzie să vină. În minutul 58, Conte încearcă o preluare cu călcâiul în careul propriu, dar cum nu este decât un fundaș cu prea multă încredere în sine, ratează intercepția, mingea ajunge la Paradela, care înscrie primul gol în campionat. În minutul 69, Zajkov putea face 3-1 pentru juveți, dar mingea pe care o trimite cu capul trece pe lângă poarta lui Popa, care avea să greșească nepermis în minutul 73, când scapă în poartă o minge expediată de la distanță de nou intratul Ștefan Baiaram. UTA reduce din handicap în minutul 90+2, prin Benga, după alte câteva faze frumoase la poarta oltenilor. Căpitanul UTA-ei reia cu capul o minge trimisă din corner de Fabry. Din păcate însă, un minut mai târziu craiovenii înscriu din nou. Vlădoiu recuperează de lângă lui Omondi, îl deschide pe Mitriță, care trece mult prea ușor de Conte și înscrie pentru 4-2.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Costel Gâlcă, respectiv Mircea Rednic.

Univ. Craiova: L. Popescu – Căpățînă (Vlădoiu), Maldonado, Zajkov Badelj (Bancu) – Crețu (Mekvabishvili), Houri – Paradela, Mitriță, Bană (Bairam) – Koljic (Mora). Rezerve: Lazar, S. Lung – Vlădoiu, Gaspar, Sierra, Bancu, Mekvabishvili, Danciu, Barbu, Mora, Baiaram, A. Ivan.

UTA: R. Popa – Râpă (Trif), Conte, Benga, Rodrigues – C. Mihai (Halaf), Van Durmen – Costache (Cristea), Joao Pedro (Fabry), Omondi – Ezekiel (Dumiter). Rezerve: Iliev – Trif, Fabry, Iurasciuc, Ekmecki, Halaf, Cristea, An. David, Dumiter.

Partida a fost condusă la centru de Andrei Chivulete, ajutat la cele două tușe de Sebastian Gheorghe și Andrei Constantinescu, arbitru de rezervă fiind Iulian Dima, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Rareș Vidican și Andrei Antonie. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost Teodora Albon (FRF) și Viorel Ilinca (LPF).

Sursa foto: Fcaebook UTA Arad

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite