Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mesajul transmis de Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, cu prilejul Zilei Drapelului Național (FOTO)

Respectăm Ziua Drapelului Național și ne plecăm fruntea în fața acestui simbol de necontestat al identității și unității țării.

Tricolorul românesc reprezintă istoria, cultura și valorile noastre, amintindu-ne sacrificiile înaintașilor și datoria pe care o avem fiecare dintre noi de a păstra vie flacăra patriotismului.

Mesajul transmis de Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, cu prilejul Zilei Drapelului Național (FOTO)
Comentează 0

„În această zi specială, vreau să aduc un omagiu tuturor celor care au luptat și au trudit pentru ca România să fie un stat liber și suveran. Să ne aducem aminte de înaintași, de eroii acestei țări și să fim mândri de rădăcinile noastre. Este un moment de reflecție și de unitate, în care ne dorința de a construi împreună un viitor mai bun pentru copii este cu atât mai puternică.

Drapelul nostru tricolor flutură astăzi mai sus ca niciodată, simbolizând speranța și credința într-un viitorul bun, așa cum ni-l dorim cu toții.

Vă invit să celebrăm această zi cu inima deschisă și cu mândrie, respectând valorile și tradițiile care ne unesc. Să fim mereu conștienți că, prin fiecare acțiune a noastră, contribuim la consolidarea României, la păstrarea demnității naționale”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite