Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „Punct final la sezonul estival 2024 de la Ghioroc”

Iustin Cionca: „Punct final la sezonul estival 2024 de la Ghioroc”
Comentează 1

S-a închis sezonul estival la Ghioroc, printr-un spectacol grandios, cu mii de spectatori. Plaja lacului a fost neîncăpătoare pentru publicul care a pus punct acestui sezon intens, canicular, plin de evenimente.

Președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, a participat la închiderea sezonului, alături de deputatul Glad Varga și de primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan.

La evenimentul de la sfârșitul săptămânii, pe scena de la Ghioroc au urcat din nou tineri DJ, dar și interpreți consacrați, The Urs, Vlăduța Lupău, Mădălina Boroneanț, Melania Cuc și Vibe Music Band.

„Primăria din Ghioroc și Consiliul Județean au reușit să creeze aici un centru al divertismentului pentru tinerii din vestul României. Anul acesta, Festivalul de Vară (Summer Fest) de la Ghioroc s-a deschis în luna iunie și a reunit în primul rând artiști arădeni tineri care au o cotă bună și la nivel național. Colaborarea cu Uniunea Studenților din România a creat vizibilitate suplimentară și a adus pe plaja de la Ghioroc zeci de mii de persoane în această vară. Îl felicit pe primarul Corneliu Popi-Morodan care a  înțeles să dezvolte întreaga comunitate în jurul acestui obiectiv turistic, iar rezultatul se concretizează în investiții de milioane de euro ale mediului privat pe malul lacului, în divertisment de buna calitate și în creșterea vizibilității județului Arad la nivel național. Nu în ultimul rând, terenurile și casele la Ghioroc s-au scumpit, iar acesta este cel mai bun barometru al faptului că există un interes față de această comună, că arădenii apreciază ce se întâmplă aici și Ghiorocul devine mai mult decât o destinație de sfârșit de săptămână”, a declarat Iustin Cionca.

La rândul său, primarul Corneliu Popi Morodan a precizat că anul acesta au fost făcute investiții pentru modernizarea infrastructurii care facilitează accesul la cramele din Podgoria Miniș-Măderat. Nu în ultimul rând, zona lacului Ghioroc se dezvoltă printr-o investiție pe fonduri europene, o sală de sport cu tribună de 180 de locuri, terenuri de sport. Primăria a anunțat și alte investiții spectaculoase, de exemplu un bazin de înot la Ghioroc și un nou centru cultural, care se adaugă la infrastructura pentru activități turistice.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite