Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad: „Sprijinim comunitățile locale, respectăm solicitările acestora”

În ședința de astăzi a Consiliului Județean s-au aprobat unele relocări de fonduri, în ceea ce privește contribuția Consiliului Județean Arad la proiectele comunităților locale.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad: „Sprijinim comunitățile locale, respectăm solicitările acestora”
Comentează 0

„În cadrul alocărilor provenite din cota de 6% din impozitul pe venit, am retras 200.000 de lei de la Hălmăgel și am redirecționat câte 100.000 de lei comunelor Almaș și Hășmaș. Iar în cazul comunei Șilindia am aprobat mutarea a 244.000 de lei spre alte trei obiective de investiții, valoarea totală a alocării rămânând aceeași. Prin aceste măsuri, sprijinim comunitățile locale, respectăm solicitările acestora, iar în cazul în care retragem anumite sume, din cauza faptului că banii n-au putut fi cheltuiți, avem în vedere ca la următoarea alocare de fonduri, anul viitor, să refinanțăm proiectele de acest an”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Comunei Șilindia i s-au alocat, inițial, 350.000 de lei pentru amenajare piste biciclete. În urma relocării, pentru acest proiect au rămas 106.000 de lei, iar 244.000 de lei s-au redistribuit către:  

- Modernizare DC 63 Tauț-Camna-Luguzău – 84 mii lei;

- Construire capelă mortuară Șilindia (în curs de finalizare) – 41 mii lei;

- Înființare rețea de canalizare în Șilindia – 119 mii lei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite