Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Din cauza caniculei a căzut curentul la Județean

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, pe parcursul acestei dimineți, la sediul central al spitalului au avut loc mai multe intreruperi de energie electrică. 
Întreruperile au fost cauzate de temperaturile ridicate din această perioadă și implicit de consumul mare de energie electrică. 

Din cauza caniculei a căzut curentul la Județean
Comentează 0

„Până la stabilizarea energiei electrice am redus consumul prin oprirea aparatelor de climatizare, iar furnizarea energiei electrice a fost asigurată de grupul electrogen. La această oră, electricienii împreună cu firma care asigură mentenanța caută soluțiile optime pentru a preveni alte intreruperi de energie și pentru a asigura alimentarea cu energie electrică la parametri normali.
Întreruperile au afectat sistemul informatic al spitalului care, la aceasta oră nu este funcțional. Pentru a nu afecta activitatea medicală, personalul medical completează manual documentele,  adică la fel cum se completau până în aprilie 2020, înainte de a fi implementat actualul sistem informatic"
, a declarat ec. Daniel Kurunczi, director Administrativ SCJU Arad.

Trebuie spus însă că în cele din urmă s-a decis că aparatele de climatizare pot să fie folosite, drept pentru care acum acestea sunt funcționale.


Scrie un comentariu

trimite