Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Clubul BPW din Arad s-a înfrățit cu cel din Republica Moldova (FOTO)

Clubul BPW Arad s-a înfrățit cu cel omolog din Republica Moldova. 

Clubul BPW din Arad s-a înfrățit cu cel din Republica Moldova (FOTO)
Comentează 0

BPW International (Federația Internațională a Femeilor de Afaceri) este o rețea internațională influentă de peste 230.000 de membre, femei de afaceri din aproape 100 de țări de pe 5 continente, cu statut consultativ la ECOSOC/ONU. Fondată în 1930, BPW International  (The International Federation of Business and Professional Women) dezvoltă potențialul profesional, de conducere și de afaceri al femeilor la toate nivelurile prin mentorat, creare de rețele, programe și proiecte de dezvoltare a competențelor și de abilitare economică din întreaga lume.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Arad a fost organizată o întâlnire cu reprezentante BPW Arad, care au întâmpinat delegația clubului BPW din Chișinău, Republica Moldova. 

În prima zi din vizita desfășurată de membrele din Republica Moldova, a avut loc ceremonia înfrățirii celor doua cluburi BPW.
Seara, la cina lumânărilor, ceremonial care are loc o dată pe an în fiecare filială BPW, au fost aprinse 30 de lumânări în mod simbolic.  Fiecare lumânare mare are o anumita semnificație pe plan internațional, iar lumânările mici reprezinta membrele clubului.
A doua zi, a fost organizată o vizită în orașul învecinat, Timisoara, care a fost capitală culturală europeană.

În cea de-a treia zi, o excursie a fost organizată în Podgoria Aradului: la Feredeu, la cetatea Șiria și Muzeul Memorial Ioan Slavici din Șiria. 

Galerie foto (16)


Scrie un comentariu

trimite