Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă rămâne fără victorie în Superligă: UTA – „U” Cluj 0-0 (FOTO)

Meci nul în duelul echipelor conduse de două foste mari glorii dinamoviste: UTA și „U” Cluj încheie la egalitate, 0-0, partida desfășurată în această seară pe Arena Francisc Neuman, în urma unui meci care nu a strălucit.

De remarcat că astăzi Rednic a început cu Dejan Iliev în poartă, acesta înlocuindu-l pe mai tânărul Robert Popa, care a făcut un meci prost cu Craiova, în etapa anterioară.

Bătrâna Doamnă rămâne fără victorie în Superligă: UTA – „U” Cluj 0-0 (FOTO)
Comentează 0

După o primă repriză în care niciuna dintre echipele prezente pe teren nu au excelat, UTA și „U” Cluj au intrat la cabine fără ca cineva să reușească să marcheze. Trebuie însă spus că Bătrâna Doamnă a avut o primă ocazie în minutul 5, când Fabry reia cu capul peste poartă o centrare venită de la Râpă. Replca șepcilor roșii vine în minutul 22. Bic ajunge la mingea expediată de Vadim Rață, trage cu pământul, dar balonul nu nimerește poarta lui Iliev. Zece minute mai târziu este rândul UTA-ei să încerce poarta. Tânărul Cristian Mihai trage de la distanță, dar portarul Clujului este la post și reține. UTA are o nouă ocazie în minutul 42 prin Omondi, care trage din prima din 25 de metri. Balonul este însă respins în corner de portrul Univesității, echipă care putea da lovitura pe final, în minutul 45+1. Mingea cetrată de Rață trece de Iliev, Tchassem reia din doi metri, însă Conte intră pe traiectorie și respinge în corner.

UTA începe mai bine repriza secundă, dar nu reușește să înscrie

În repriza a doua, UTA intră mai bine pe teren și are o ocazie mare de gol, în minutul 47, prin nou intratul Cîmpanu. Acesta trage puternic, însă Iulian Cristea reușește să scoată de pe linia porții. În minutul 65, Omondi trimite pentru Fabry în careu, dar acesta din urmă nu nimerește cadrul porții. În minutul 82, Chipciu șutează de distanță, dar mingea trece pe lângă poartă, pentru ca în minutul 90+3, să reușească primul șut pe poarta lui Iliev, care reține fără probleme.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Mircea Rednic și Ioan Ovidiu Sabău.

UTA: Iliev – Râpă, Conte, Benga, Trif – Cr. Mihai (Halaf), Van Durmen – Costache (Cîmpanu), Fabry (A. David), Omondi – Ezekiel (J. Pedro). Pe bancă: R. Popa – Rodrigues, Stanciu, Ekmekci, Iurasciuc, J. Pedro, Halaf, A. David, R. Cristea, Cîmpanu.

„U” Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, A. Chipciu – Vadim Rață (Codrea), Ov. Popescu (Simion), Bic –  Nistor (Oancea), Blănuță (Șfaiț), Tchassem (Thiam). Pe bancă: Gorcea – Oancea, A. Ștefan, B. Mitrea, G. Simion, D. Codrea, Șfaiț, M. Moraru, Al. Bota, Silaghi, Thiam.

Partida a fost condusă la centru Istvan Kovacs, ajutat la cele două tușe de George Florin Neacșu și Marius Badea, arbitru de rezervă fiind George Cătălin Roman, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Iulian Călin și Ferencz Tunyogi. În ceea ce privește observatorii, aceștia au fost Ioan Onicaș (FRF) și Florin Bătrânu (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

 

 

 

Galerie foto (24)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite