Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asta e Steaua: FCSB - LASK Linz 1-0 și campioana României este singura echipă din Superligă care continuă în cupele europene

Victorie importantă pentru fotbalul românesc în această seară pe Stadionul Ghencea: FCSB câștigă cu 1-0 partida disputată în compania celor de la LASK Linz și rămâne singura echipă românească care continuă în cupele europene.

Asta e Steaua: FCSB - LASK Linz 1-0 și campioana României este singura echipă din Superligă care continuă în cupele europene
Comentează 0

După un meci cu multe ocazii, și de o parte și de cealaltă, echipa din București reușește să marcheze în minutul 90+3. prin Darius Olaru.Căpitanul echipei lui Becali a pătrunde în careu și trage spre colțul lung, iar mingea intră miraculos în poartă, după ce atinge transversala. 

FCSB se califică astfel după șapte ani în grupele Europa League, într-un meci care nu a mai fost transmis pe Voyo de un trust de presă hapsân, ci pe un post de televiziune „clasic”, România TV, astfel încât partida a putut fi urmărită la liber de milioane de iubitori ai fotbalului din România. 

Următorul meci al FCSB va fi duminică, de la ora 21.30, acasă, în compania UTA-ei. 

Sursa foto: Facebook FCSB

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite