Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fanii FCSB scapă de VOYO

Fanii FCSB au primit o veste foarte bună: în acest sezon de cupe europene scapă de VOYO, putând să urmărească meciurile echipei favorite pe un post de televiziune, nu pe o platformă unde sunt puși să plătească abonament, doar pentru a îndeplini țintele de vânzări ale managerilor aflați temporar în fruntea trustului PRO.

Fanii FCSB scapă de VOYO
Comentează 0

Potrivit adevarul.ro, partida decisivă din play-off-ul Ligii Europa, joi (ora 21.30, Stadionul Steaua), cu LASK Linz se va vedea la România Tv. Deși Pro TV i-ar fi făcut o ofertă avantajoasă lui Gigi Becali, vânzarea drepturilor TV pentru partida FCSB – LASK Linz s-a făcut în schimbul sumei de 150.000 de euro.

După această partidă, cu LASK Linz, FCSB va juca fie în grupele Ligii Europa, fie în grupele Conference League (în caz de înfrângere cu formația austriacă). În ambele variante, meciurile europene ale roș-albaștrilor, în continuarea drumului, se vor vedea la Digi Sport și la Prima Sport. Cele două posturi dețin drepturile pentru Liga Europa, Conference League și Liga Campionilor, începând cu faza grupelor.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook FCSB

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite