Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă pierde în fața campioanei: FCSB – UTA 2-0

Bătrâna Doamnă pierde în această seară partida disputată pe Stadionul Arcul de Triumf împotriva campioanei și singurei echipe românești rămase pe tabloul principal într-o cupă europeană. Elevii lui Mircea Rednic au intrat curajoși pe teren, au fost momente în care s-au mișcat bine, dar lipsa de omogenitate din tabăra arădenilor și valoarea superioară a adversarilor și-au spus cuvântul. De remarcat însă intervențiile foarte bune ale portarului Robert Popa, care a reușit să limiteze proporțiile scorului.

Bătrâna Doamnă pierde în fața campioanei: FCSB – UTA 2-0
Comentează 0

UTA începe mai bine și are o ocazie încă din minutul 2, când Kadiri șutează peste poarta lui Târnovanu. Conte are și el o ocazie în minutul 7, când reia cu capul peste poartă lovitura de colț executată de Cîmpanu. Bătrâna Doamnă mai ratează prin Van Durmen și Costache, în minutul 9, dar gazdele vor fi cele care vor deschide scorul, în minutul 15. Tavi Popescu execută o lovitură liberă, balonul este deviat, ajunge până la Ngezana care înscrie cu capul. UTA pleacă în căutarea golului egalizator, dar cei care puteau înscrie au fost tot jucătorii FCSB. În minutul 27, Crețu centrează în careu, Lixandru trimite cu capul, însă Robert Popa este la post de data aceasta. Ar mai fi de remarcat șutul din 25 de metri expediat de Trif în minutul 40 și cel expediat de Costache, din 16 metri, un minut mai târziu, dar balonul refuză să intre în plasa porții lui Târnovanu.

Gazdele ratează un penalty, dar înscriu pentru 2-0, pe final

Puțin după începerea reprizei secunte, UTA are o nouă ocazie. Costache ajunge aproape de linia de fund, trimite în spate la 10 metri, mingea ajunge la Cîmpanu, dar șutul acestuia trece puțin pe lângă poarta lui Târnovanu. Era minutul 54. Un minut mai târziu, Steaua obține o lovitură de la 11 metri, după un henț comis de Conte. Lovitura de pedeapsa avea însă să fie ratată de Băluță, în minutul 58. Tot Băluță avea să fie protagonistul unei faze în minutul 71, care din fericire pentru noi avea să se termine cu o intervenție salvatoare a portarului Robert Popa. Jucătorul Stelei Băluță încearcă să-l lobeze pe portarul UTA-ei cu o execuție din fugă, dar Robert Popa reușește să atingă mingea, iar Trif respinge în corner. Edjouma trece și el pe lângă gol în minutul 79, dar cel care va reuși să înscrie va fi Bățuță, în minutul 87, dintr-o pasă foarte bună primită de la Daniel Popa.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Elias Charalambous, respectiv Mircea Rednic.

FCSB: Târnovanu – Crețu (Baeten), Ngezana, Dawa, Panțîru – Lixandru (Edjouma), Alhassan – Ștefănescu (Miculescu), Băluță (Luis Phelipe), O. Popescu (Pantea) – D. Popa. Rezerve: A Vlad – Haruț,  Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe.

UTA: R. Popa – Tsouka, Poulolo, Conte, Trif – Hrezdac, Van Durmen (J. Pedro) – Cîmpanu (R. Cristea), Fabry (Ezekiel), Costache (Ghezali) – Kadiri (Dumiter). Rezerve: Iliev – Borcea, Cr. Mihai, Benga, Ezekiel, J. Pedro, Mabea, Râpă, Dumiter, R. Cristea, Ghezali.

Partida a fost condusă la centru de George Găman, ajutat la cele două tușe de Adrian Popescu și Marius Badea, arbitru de rezervă fiind Robert Avram, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Viorel Cojocaru și Sebastian Gheorghe. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost: Adrian Comănescu (FRF) și  Auraș Brașoveanu (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite