Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Amplă razie în zona Sebiș

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad desfășoară o razie în Sebiș, cu scopul descurajării faptelor de violență din mediul stradal.

(FOTO) Amplă razie în zona Sebiș
Comentează 0

Polițiști de ordine publică, investigații criminale, investigare a criminalității economice, polițiști rutieri, polițiști ai Biroului Siguranță Școlară acționează pentru depistarea persoanelor căutate în temeiul legii, pentru combaterea traficului și consumului de droguri sau a traficului de persoane și pentru depistarea participanților la trafic care nu respectă normele legale privind circulația autovehiculelor pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii Biroului Siguranță Școlară împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității acționează pentru prevenirea și combaterea absenteismului școlar, precum și a infracțiunilor din mediul școlar.

Acțiunea de astăzi face parte dintr-o serie de măsuri continue, luate de Poliția Română, pentru a descuraja orice activitate infracțională și pentru a menține un climat corespunzător, de ordine și siguranță publică.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite