Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Voluntarul Valentin Căldăraş a colorat sărbătorile a 800 de copii din familii defavorizate

Voluntarul Valentin Căldăraş a colorat sărbătorile a 800 de copii din familii defavorizate
Comentează 0

Valentin Căldăraş, tânărul voluntar care ne-a obişunit cu acţiunile sale, a încheiat anul 2020 cum ştie el cel mai bine, printr-o acţiune care a adus zâmbetul pe buzele a 800 de copii. Campania umanitară Cadou cu Suflet pentru Copii a vizat mai mulţi beneficiari printre care şi Spitalul Pediatric Lipova, unde au ajuns şase plasme cu tot cu suport, 20 de pilote și perini.  „Asociaţia Împreună Suntem Mai Buni Lipova, aflată la jumătatea anului de când este înființată, își încheie activitatea pe anul 2020 mulțumindu-vă tuturor pentru aportul adus fiecărui suflet în parte din cadrul asociației noastre, iar  anul 2021 sperăm sa fie unul mult mai buni în care oamenii sa fie mai solidari, mai uniți și mai demni faţă de cei din jurul nostru. Sărbători luminate și cu multa pace sa aveți fiecare dintre dumneavoastră!”, a transmis Valentin Căldăraş.

Beneficiarii acţiunii:
– Dgaspc Arad: 80 de copii institutionalizati.
– Trei Parohii ortodoxe (Tela, Bacăul de Mijloc și Adormirea Maici Domnului): 130 de copii.
– Trei Asociații, după cum urmează: Asociația Misionara Creștină Betleem Lipova – 15 plase cu dulciuri, Asociația Debora Vladimirescu – 17 plase cu dulciuri și Asociația Pentru Dezvoltarea Economiei Sociale Arad – 10 plase cu alimente.
– Zece asistenți maternali care au primit 30 plase cu dulciuri pentru 30 de copii. Zonele cu risc de integrare sociala Mărășești, Valea Mare, Mavrocordat, Valea Soimos toate fiind zone din Lipova unde 60 % dintre familii sunt de etnie romă, cu nevoi speciale și cu risc de abandon școlar. 100 de familii au beneficiat de plase cu alimente și plase cu dulciuri.
– Cuvin: 30 de plase cu dulciuri și alimente.
– 100 de familii de etnie romă din Arad au primit 100 de plase cu alimente.
– 4 secții de Pediatrie din Spitalul jud Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite