Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vilă de pe strada Viena din Vladimirescu mistuită de flăcări (Foto - Video)

Pompierii arădeni au fost chemați în această seară să intervină pe strada Viena din Vladimirescu. Asta, în condițiile în care acoperișul unei vile a luat foc.

Vilă de pe strada Viena din Vladimirescu mistuită de flăcări (Foto - Video)
Comentează 0

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad la locul incendiului s-au deplasat pompierii cu mai multe echipaje, cu 11 subofițeri.

Din păcate focul s-a extis la apropate întreg acoperișul, echipele de intervenție reușind însă să scoată din casă mobila de la parter.

”A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare și lucru la înălțimi, 15 pompieri militari și de asemeni în sprijin a fost chemată autospeciala de intervenție a Gărzii nr. 2 Chișineu-Criș. În momentul sosirii forțelor de intervenție incendiul se manifesta violent, generalizat la nivelul acoperișului pe aproximativ 250 de metri patrați, cu posibilitate de propagare la restul construcției și la construcția învecinată. După aproximativ 30 de minute de intervenție incendiul a fost limitat la zona găsită, fără a as propaga în interiorul construcției sau la construcția învecinată și în continuare se lucrează pentru stingerea incendiului și cercetarea la fața locului. Cauza probabilă a incendiului9 este în curs de stabilire”, după cum ne-a relatat maior George Pleșca, din partea ISU Arad. 

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (22)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite