Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ne-au bătut, dar de data aceasta fără ajutorul arbitrilor: UTA – U. Cluj 0-1 (FOTO)

Spre deosebire de partida din 27 aprilie, când Universitatea Cluj oprea UTA în drumul spre finala Cupei, dar cu ajutorul arbitrilor, astăzi şepcile roşii câştigă meritat, pe Arena Francisc Neuman, deşi pe final au rămas în zece jucători. În urma partidei de astăzi, UTA rămâne pe loc de baraj, cu doar şapte puncte acumulate, după opt meciuri disputate.

Ne-au bătut, dar de data aceasta fără ajutorul arbitrilor: UTA – U. Cluj 0-1 (FOTO)
Comentează 0

După o primă repriză echilibrată, în care totuşi elevii lui Ioan Ovidiu Sabău s-au văzut mai bine, cele două echipe au intrat la cabine fără să reuşească să marcheze.

Prima ocazie a venit în minutul 2 şi le-a aparţinut oaspeţilor. Asta, în condiţiile în care Vătăjelu  a centrat periculos. Iacob a respins însă în corner. În minutul 11, cel care iese la rampă este Rareş Pop. Puştiul UTA-ei primește o pasă în careu, dar balonul pe care-l expediază se scurge pe lângă pe lângă poarta adversă. În minutul 21, Carp trimite cu capul, dar Vătăjelu intră pe traiectoria mingii şi respinge. Peste şapte minute, clujenii au la rândul lor o nouă ocazie.  George Cîmpanu trage din 16 metri, dar balonul trece pe lângă poarta lui UTA-ei.

Ultimele două mari ocazii ale primei reprize aparţin tot elevilor lui Sabău, în minutele 45 şi 45+2, ambele apărând ca urmare a faptului că Freitas pare să fi aţipit în apropierea porţii lui Iacob. La prima ocazie, Popa centrează în careu, Freitas pasează la adversar, iar Stoica trimite spre poartă, dar căpitanul UTA-ei este la post. Două minute mai târziu, Freitas o face din nou de oaie, dar Bic trimite în bară.

Bătrâna Doamnă a început mai bine repriza secundă, jucătorii UTA-ei au stat mai bine în teren, dar cu toate acestea, cei care aveau să marcheze aveau să fie clujenii, în urma unei faze la care şi Iacob are partea sa de vină.

În minutul 50, Cooper îi trimite lui Micovschi, care centrează, mingea ajunge la Freitas, care trage din 20 de metri. Fără niciun rezultat însă. În minutul 60, Micovschi intră în careul clujenilor şi trage periculos,, însă Gorcea se opune deschiderii scorului. Din păcate, cei care aveau să înscrie au fost clujenii. Gabriel Simion șutează puternic pe spaţiul porţii, Iacob respinge în faţă, iar Popa scapă liber şi îl execută cu sânge rece. Era minutul 71.

Până la final, ar mai fi de remarcat gestul incalificabil comis de Cîmpan, care aflat la pământ îşi scuipă un adversar, iar centralul Radu Petrescu îl elimină, după ce se consultă cu colegii săi din Camera VAR. Cu un om în plus, jucătorii Bătrânei Doamne forţează egalarea, însă fără succes.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Mircea Rednic, respectiv Ioan Ovidiu Sabău. În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Sorin Rădoi, respectiv Ioan Ovidiu Sabău.

UTA: Fl. Iacob – D. Rodrigues (Stanciu), Stolnik, Carp, Abeid (Dumitraşcu) – M. Freitas (Sthal), H. Marku – R. Pop (C. Mihai), Fabry (Vucenovic), Micovschi – Cooper. Rezerve: Kucher – Benga, C. Mihai, Iurasciuc, Holst, Stahl, Stanciu, Vucenovic, Dumitrașcu.

U. Cluj: Gorcea – Peteleu (Oancea), Mitrea, Masoero, Vătăjelu – Bic, Doucoure, Simion (Piţian) – Cîmpanu, D. Popa (Tescan), I. Stoica (Silaghi). Rezerve: Iliev – Oancea, Pițian, Miron, Filip, Perianu, M. Silaghi, Tescan, F. Ilie.

Partida a fost condusă la centru de Radu Petrescu, ajutat la cele două tuşe de Mircea Grigoriu şi Ferencz Tunyogi, rezervă fiind Szabolcs Kovacs. Asta, în condiţiile în care în Camera VAR s-au aflat George Vidican și Marius Omuț, iar observatorii au fost Octavian Șovre (FRF) şi Romulus Gabor (LPF).

 

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (58)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite