Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Trădaţi” de apărare în Bănie: Universitatea Craiova – UTA 3-0

Bătrâna Doamnă a fost învinsă cu 3-0 în deplasarea pe care a avut-o, în această seară în Bănie, iar Universitatea lui Reghecampf urcă provizoriu pe prima poziție a clasamentului, luând astfel fața Stelei.

Dacă în prima repriză elevii lui Mircea Rednic au avut câteva ocazii bune de a înscrie, semn că echipa a început să miște, însă apărarea a cam „trădat-o”, greșelile făcute de fundași trebuind să-i dea serios de gândit Puriului. Pe de altă parte, nu putem să nu remarcăm că plecarea lui Postolachi a lăsat un gol uriaș în atac, jucătorii duși pentru a-l înlocui nereușind să se ridice la înălțimea cerințelor.

„Trădaţi” de apărare în Bănie: Universitatea Craiova – UTA 3-0
Comentează 1

Oltenii încep mai bine şi controlează jocul în primele minute, astfel încât golul din minutul 8 vine oarecum logic. Bancu recuperează un o minge lângă tuşa din stânga, îi pasează lui Ștefan Baiaram, uitat liber în careu de fundaşii UTA-ei, care îl execută pe Iacob cu un şut la colţul lung. Jucătorii lui Regecampf continuă să domine în următoarele minute, dar încetul cu încetul Bătrâna Doamnă echilibrează jocul şi încep să apară ocaziile şi în dreptul echipei noastre. În minutul 20, Aly Abeid centrează din stânga, Zajkov respinge până la Rareş Pop, care trage în blocaj, mingea se întoarce la el, trage cu dreptul dar balonul trece peste poarta lui Popescu. În minutele 23 şi 28, UTA mai are două ocazii prin Fabry şi Rareş Pop. La prima ocazie, Fabry trage puternic cu pământul, iar Popescu reuşeşte cu greu să respingă, pentru ca cinci minute mai târziu, Cooper îl pune pe Pop într-o poziţie ideală de a înscrie, însă tânărul jucător al Bătrânei Doamne luftează, iar mingea trece mult pe lângă poarta Craiovei. În minutul 30 însă este rândul Universităţii să-şi arate colţii. Jovan Markovic șutează de la 24 de metri, însă Florin Iacob este la post. Vine şi minutul 38, când glonţul ne trece foarte aproape de ureche. Işfan centrează din lovitură liberă, Raul Silva se înalţă şi marchează cu capul, dar se afla în poziţie afară din joc, după cum aveau să constate arbitrii din Camera VAR, după ce au analizat faza vreo opt minute. Repriza este prelungită cu cele opt minute, iar în minutul 45+3, Fabry centrează pentru Cooper, dar acesta este atât de greoi încât ratează voleul de la vreo şase metri de poartă.

În loc să egaleze, UTA mai primește două goluri după pauză

Primele minute ale reprizei secunde sunt dătătoare de speranţe pentru UTA, mai ales după faza din minutul 52, când Cooper reuşeşte să marcheze, cu toate că golul este anulat pe motiv de ofsaid. Gazdele reuşesc însă să preia iniţiativa, iar în minutul 56, apărarea lui Rednic cedează din nou, nepermis de uşor. Bancu recuperează o minge jumătatea proprie, vine vreo  20 de metri sprea poarta lui Iacob, fără să fie deranjat de nimeni, îi pasează lui Alexandru Crețu care era în poziție centrală, nici el nu este deranjat de niciun apărător al Bătrânei Doamne, trage frumos, execuția îl ia prin surprindere pe Iacob, care nu mai schițează niciun gest și scorul devine 2-0. În minutul 84, Craiova putea înscrie din nou, prin Cîmpanu, care trage din 16 metri. Golul de 3-0 avea să vină peste patru minute, când apărarea arădeană cedează din nou, iar Screciu înscrie, după ce primește o minge de la Andrei Ivan.

Echipele trimise pe teren

Dar să vedem care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Laurențiu Reghecampf, respectiv Mircea Rednic.

U. Craiova: L. Popescu – Vlădoiu (Căpățână), Zajkov, Raul Silva (Mateiu), N. Bancu – Al. Crețu, Screciu, Baiaram (Danciu) – Işfan (Câmpanu), Markovic (Kurtic), A. Ivan. Rezerve: Lazar – J. Badelj, Owono, Căpățână, Mateiu, Kurtic, Danciu, Câmpanu, Roguljic.

UTA: Fl. Iacob – Rodrigues, Stolnik, Benga, Abeid – Freitas (Carp), Marku – R. Pop (Stanciu), Fabry (Holst), Dumitrașcu (Stahl) – Cooper (Liedsman). Pe bancă: Kucher – Liedsman, Carp, Cr. Mihai, Stahl, R. Stanciu, Markov, Iurasciuc, Holst.

Partida a fost condusă la centru de Bogdan Dumitrache, ajutat la cele două tuşe de Radu Ghinguleac şi Ionel Dumitru, Andrei Antonie fiind arbitru de rezervă. În Camera VAR s-au aflat Lucian Rusandu şi Bogdan Gheorghe, iar observatori au fost Nicolae Grigorescu (FRF) şi Ion Marin (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite