Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA învinsă de ultima clasată a Ligii 1

UTA învinsă de ultima clasată a Ligii 1
Comentează 0

UTA Arad nu reușește să o înfrângă pe teren propriu nici pe ultima echipă a Ligii 1, FC Argeș. Meciul s-a terminat 1 la 2, după ce arădenii au fost din minutul 56 în inferioritate numerică. UTA reușește să înscrie în minutul 86 prin Roger, dar este rapid egalată în minutul 88. Din păcate argeșenii obțin victoria în minutul 90 după golul lui Palic. Argeșul urcă pe 12 în clasament. 

UTA a început prima repriză în forță cu un șut pe poartă în minutul 2 care cu greu a fost respins de portarul Argeșului. Echipa gazdă a mai avut o ocazie importantă în minutul 14 prin Miculescu care după un dribling reușit își face culoar spre poartă, dar ratează la mustață șutul și mingea merge în OUT. În minutul 34, UTA are o ocazie uriașă de a marca în urma cornerului primit, dar portarul argeșean reușește să scoată un șut chiar de pe linia porții. Prima repriză a fost clar dominată de UTA atât din punct de vedere al posesiei cât și al ocaziilor. Echipa argeșeană nu a avut nicio ocazie notabilă la poartă arădenilor, iar prima repriză se sfârșește zero la zero.

În cea de-a doua repriză în minutul 56, UTA rămâne în zece oameni după ce Benga a fost eliminat, după un fault asupra atacantului Argeșului care era în contraatac. În minutul 63 și Rrumbullaku vede cartonașul galben în urma unui fault. Și Rusu vede cartonașul galben în urma unei simulări în careul oaspeților. Roger reușește să deschidă scorul în minutul 86, dar Palic egalează rapid în minutul 88. În minutul 90 Argeșul înscrie golul care îi aduce victoria prin Deslandes. 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite