Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei români au terorizat Londra. Vezi ce PEDEAPSĂ au primit după ce au jefuit și bătut oameni nevinovați

Imagini revoltătoare cu infract ori români, surprinse în Manchester. Trei tineri au terorizat lumea pe străzile oraşului, iar scenele au fost surprinse de camele de supraveghere. Cei trei bărbaţi din România își loveau victimele până le doborau la pământ, după care le furau bunurile și fugeau, informează Realitatea PLUS. 

Trei români au terorizat Londra. Vezi ce PEDEAPSĂ au primit după ce au jefuit și bătut oameni nevinovați
Comentează 0

Cei trei romani, printre care si un baiat de 15 ani, au fost prinsi si si-au aflat pedepsele. Astfel, primul dintre ei a primit o pedeapsa cu inchisoarea de sase ani si opt luni, iar cel de-al doilea barbat o pedeapsa de sase ani si doua luni. Tanarul de15 ani va sta doi ani intr-un centru de reabilitare, urmand a fi monitorizat cu bratara electronica timp de trei luni.

Romanii isi inconjurau victimele pe care le atacau cu pumnii, dupa care le lua bunurile de valoare si fugeau cu acestea. In urma lor au ramas oameni raniti grav, cu maxilare fracturate si coastele rupte, unii dintre ei fiind nevoiti să stea saptamani intregi in spital.
Oamenii legii au constatat ca doi dintre ei aveau antecedente, cei doi fiind condamnati la inchisoare pentru talharie, respectiv inchisoare cu suspendare pentru infractiuni comise pe teritoriul Uniunii Europene, in perioada 2017-2018. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite