Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tractoarele Massey Ferguson au fost prezentate vizitatorilor de la Agromalim de Sigma România (FOTO)

Sigma România a fost anul acesta, pentru a doua oară la Agromalim, târgul internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură la Expo Arad.

Sigma CVM România  este parte a Saracakis Group of Companies din  2021 şi are ca scop principal distribuirea către fermieri a celor mai performante şi eficiente echipamente agricole, prin soluţii flexibile de finanţare, cu un accent deosebit pe calitatea şi disponibilitatea activităţilor de service şi a pieselor de schimb.

Tractoarele Massey Ferguson au fost prezentate vizitatorilor de la Agromalim de Sigma România (FOTO)
Comentează 0

Potrivit celor declarate de managerul de produs Cristian Manole, prima participare la Agromalim a societăţii a fost anul trecut, astfel încât decizia de veni şi acum la întâlnirea cu fermierii arădeni a venit oarecum de la sine. „Avem o gamă destul de largă de tractoare Massey Ferguson, de la 105 cai putere până la 405 cai putere. Am adus la târg câte un model reprezentativ din fiecare serie de tractor şi pentru zona de aici, dar şi pentru oameni care ar putea să vină din Transilvania”, susţine Cristian Manole.

Zona de Vest a României este deservită de trei sedii ale societăţii, care funcţionează la Timişoara, Oradea şi Tureni, în judeţul Cluj. „Ne adresăm fermierilor care sunt axaţi pe cultura mare şi lucrează terenuri de la 100 de hectare în sus. În plus, avem şi remorci şi autopropulsate pentru fermierii care se ocupă de zootehnie. Mai nou, avem în portofoliu şi partea de irigaţii. Practic acoperim toate nevoile care există într-o fermă mare”, a mai spus Manole.

Pe lângă furnizarea de utilaje agricole, Sigma România oferă fermierilor şi posibilitatea de a obţine finanţare. „Avem diverşi colaboratori pe partea de finanţare, cum ar fi BNP Paribas sau Deutsche Leasing, iar fermierul are posibilitatea de a obţine o ofertă de leasing. Prin noi, are un acces mult mai facil la o finanţare decât dacă s-ar prezenta el singur, societatea noastră oferind o garanţie pentru finanţator”, a încheiat Cristian Manole.  

Pentru mai multe detalii despre ofertele Sigma România intraţi AICI.

 

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite