Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Te doare mintea: cum comunică Marcel Ciolacu şi George Simion

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi George Simion, liderul AUR, comunică pe Facebook. Deşi cei doi au puncte de vedere diferite, cei doi par însă să vorbească... aceeaşi limbă.

Te doare mintea: cum comunică Marcel Ciolacu şi George Simion
Comentează 0

Acum câteva zile, Marcel Ciolacu a făcut o postare pe Facebook în care prezintă Programul „Sprijin pentru România”. „PSD a promovat trei pachete de măsuri sociale și economice de ”Sprijin pentru România”. Peste 12 milioane de români beneficiază de aceste măsuri, iar sute de mii de companii de scheme de ajutor pentru dezvoltare!”, este textul care însoţeşte un discurs filmat al preşedintelui PSD.

Printre cele peste 1.100 de comentarii, două sunt de-a dreptul remarcabile. Unul îi aparţine lui George Simion, iar cel de-al doilea este răspunsul lui Ciolacu. Le redăm astfel cum au fost redactate de autorii lor, fără a adăuga sau elimina nici măcar o virgulă, pentru a păstra „autenticitatea” mesajelor.

Primul care „aruncă piatra” este Simion: „Ceaţi făcut Marcele? Sprinjin pentru România? Voi a-ţi distrus România. Voi suntem călăii ţării. A-ţi dublat preţurile la toate în şase luni. AUR este speranţa românilor! Spenei la aia care îţi scrie pe Facebook să nu m-ai mintă atât!”

Răspunsul preşedintelui social-democrat nu se lasă aşteptat: „La comentarii eu răspund circare. Noi am salvat ţara de imcompetentiii. Am plafonat preţurile l-a energie şi am dat ajutoare. Apropo, nu se scrie SPUNEI. Se scrie SPUN-EI, cu cratimă analfabetule! Adică să îi spun ei. M-ai treci pe la şcoală, scritorule.”


Scrie un comentariu

trimite