Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Strigător la cer: cadavrul unui copil găsit într-o cușcă de câine; tatăl voia să obțină niște bani de pe urma sa

Caz şocant în Sighetu Marmaţiei. Un copil de 12 ani a fost găsit mort într-o cuşcă de câine din casa tatălui său. Vecinii bănuiesc faptul că bărbatul ar fi ascuns moartea fiului său, pentru a continua să încaseze indemnizaţia de handicap de pe urma băiețelului, scrie observatornews.ro.

Strigător la cer: cadavrul unui copil găsit într-o cușcă de câine; tatăl voia să obțină niște bani de pe urma sa
Comentează 0

Grozăvia a ieşit la iveală, după ce un vecin a intrat la bănuieli, dat fiind că nu îl mai văzuse pe băiat de mai bine de o lună. Agenţii care au venit la faţa locului au găsit trupul copilului într-un sac, ascuns într-un coteţ. Bănuiala vecinilor este că băiatul ar fi murit cu mult timp în urmă.

Intrați AICI pentru detalii și VIDEO.

„Am vrut să-i duc ceva la copil și el o zis că nu mă lasă, că n-am ce intra la el în curte. Apoi, am zis că dacă nu mă lasă să intru în curte, sun la poliție. Să vedem unde-i (copilul, n.r.). Că de vreo lună și ceva nu l-am auzit plângând, nu l-am văzut, nu nimic”, relatează un bărbat din vecini, potrivit cancan.ro. „Că el plângea tare mult. Se auzea până în casă, nu numai afară. Când colo, n-am mai auzit nimic. Niciun fel de mișcare. Și m-am gândit că ceva nu-i bine, zic hai să vedem. Pe când am văzut… ce să mai discut”, completează el.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: baby.unica.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite