Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Unui șofer de autobuz i s-a făcut rău la volan și a provocat un accident

În dimineața zilei de 11 aprilie 2023, în jurul orei 7.10, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe strada Câmpurilor, din municipiu, a avut loc un eveniment rutier.

(FOTO) Unui șofer de autobuz i s-a făcut rău la volan și a provocat un accident
Comentează 0

Un bărbat de 52 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autobuz pe strada Câmpurilor, dinspre Arad spre Sânpaul, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma coliziunii, a fost acroșat un autoturism parcat în afara părții carosabile, ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma evenimentului a fost rănit ușor, la prima vedere, șoferul autobuzului și o femeie de 47 de ani, pasageră, aceștia fiind transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea conducătorilor auto a indicat ca niciunul nu consumase alcool.

Întrucât cauza principală a producerii evenimentului ar fi o afecțiune medicală a șoferului autobuzului, acesta nu este clasificat ca accident rutier, conform prevederilor legale.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite