Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe cel mai așteptat eveniment al anului: Expoziția GastroPan 2021

Expoziția internațională GastroPan, cel mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală și de Sud-Est, își deschide porțile marți, 21 septembrie și își așteaptă vizitatorii inclusiv până în 23 septembrie. Târgul de specialitate, organizat de Boro-Info, redacția revistelor de specialitate Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, va avea loc la centrul expozițional Expo Arad. Numeroși expozanți, furnizorii de produse și servicii pentru afacerile din sector se vor întâlni cu vizitatorii specialiști, reprezentanți din brutării, cofetării, restaurante și alte unități de panificație, cofetărie și HoReCa. Totodată, vom afla cine câștigă mult râvnitele premii: trofeele Pâinea și Tortul Anului 2021.

Începe cel mai așteptat eveniment al anului: Expoziția GastroPan 2021
Comentează 0

Inovație, diversitate, eficiență pentru toate tipurile de afaceri din domeniile vizate

Atât furnizorii de produse și servicii pentru afacerile din sector, cât și producătorii din mori, brutării sau cofetării, alături de operatorii de hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele consideră GastroPan o reală oportunitate de progres pentru afacerile pe care le conduc sau în cadrul cărora activează. Gama largă de produse, soluții și tehnologii expuse cuprinde: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne pentru sectorul de panificație-patiserie-morărit, materii prime și accesorii inovatoare pentru domeniul cofetăriei și gelateriei, produse și servicii IT pentru unități HoReCa, soluții de igienizare pentru toate unitățile de alimentație publică și ospitalitate, până la ambalaje și accesorii pentru bucătării și laboratoare profesionale de cofetărie. Prezentarea acestora în standurile expozanților va fi completată de demonstrații practice live susținute de experți de talie mondială, prezentări de tehnologii susținute de specialiști, lansări de produse noi și inovatoare, degustări și ateliere.

Talentul brutarilor, cofetarilor și bucătarilor pricepuți etalat la Concursurile GastroPan

Eveniment conex al expoziției, Concursurile GastroPan sunt, pentru specialiștii din domeniu, punctul când sunt setate noile trenduri. Pe lângă atracțiile permanente, tehnologiile, produsele și soluțiile prezentate la standurile expozanților, cele trei zile ale expoziției vor găzdui cele trei secțiuni ale Concursurilor GastroPan: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE.

Marți, la secțiunea Cofetărie, concurenții vor expune cele mai reușite torturi obținute din fructe indigene și piese artistice din pastă de zahăr cu tema ”Minunile lumii”. Cel mai râvnit premiu al zilei va fi trofeul Tortul Anului 2021.

La secțiunea Panificație-Patiserie, miercuri, brutarii artizani dar și producătorii industriali vor prezenta cele mai bune sortimente de pâine și produse de patiserie pentru copii cu intoleranță la gluten. Momentul zilei va fi decernarea trofeelor Pâinea Anului 2021 fabricată industrial în România și Pâinea Anului 2021 realizată artizanal în România.

Joi intră în arenă bucătarii, care se vor întrece în prepararea celor mai apetisante preparate culinare.

Taloanele de acces din 2020 vor fi valabile pentru ediția din septembrie 2021

 Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

Sponsorul GOLD al Concursurilor GastroPan 2021 este ROMPAK PAȘCANI – PAKMAYA PROFESIONAL,

Sponsorul SILVER este PURATOS ROMÂNIA, Sponsorul BRONZE este INGREDIA.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite