Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pentru alegerile din 9 iunie

Ca urmare a publicării, de către Autoritatea Electorală Permanentă, a noilor delimitări și numerotări a secțiilor de votare ce vor fi înființate pentru alegerile din 9 iunie 2024, aducem la cunoștința publicului că acestea pot fi consultate din secțiunea specială a paginii web a Instituției Prefectului – Județul Arad, ar.prefectura.mai.gov.ro, dedicată Alegerilor pentru membrii din România în Parlamentului European și pentru autoritățile administrației publice locale.

Delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pentru alegerile din 9 iunie
Comentează 0

Link direct: https://ar.prefectura.mai.gov.ro/alegeri/ . Astfel, în acest loc poate fi consultat Registrul actualizat al secțiilor de votare, ce cuprinde delimitarea geografică a fiecărei secții (străzile arondate), precum și numerotarea și adresa fiecărei secții.

În tot cuprinsul Județului Arad vor fi înființate, pentru alegerile din 9 iunie 2024, 440 secții de votare, cu trei mai multe decât cele care au funcționat la alegerile din anul 2020. Cele trei noi secții de votare vor fi înființate în comunele Gurahonț, Livada și Vladimirescu. Conform legii, înființarea noilor secții este în responsabilitatea Autorității Electorale Permanente și a unităților administrativ-teritoriale care identifică această nevoie, în funcție de fluctuația populației. În Municipiul Arad vor fi organizate 115 secții de votare.


Scrie un comentariu

trimite