Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simpozion despre implantologia orală, la UVVG

Simpozion despre implantologia orală, la UVVG
Comentează 1

Pentru două zile, Aradul, prin Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, găzduiește cea de-a treia ediție a unui simpozion cu tema implantologie orală, organizat sub egida Centrului Clinic de Microscopie în Stomatologie „Vasile Goldiș” Arad. Evenimentul, desfășurat pe parcursul a două zile în sala de conferințe a universității arădene, este marcat de prezența unor nume importante la nivel național și internațional în domeniu.

„ Este un eveniment tematic important în chirurgia ghidată și piezochirurgia în implantologia orală. Ne bucurăm de prezența semnificativă a celor interesați, specialiști în domeniu și studenți, deopotrivă. Mulțumim pentru sprijin doamnei rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Adina Cotoraci, Centrului Internațional de Microscopie în Stomatologie și Fundației universității, fără de care simpozionul nu ar fi fost posibil”, declară șef de lucrări, dr. Elisabeta Vască, director științific al CIMO.

Unul dintre invitații de marcă la acest eveniment, prof. dr Giuseppe Spinelli, a vorbit despre reconstrucția și reabilitatea totală facială cu ajutorul utilizării CAD-CAM. Printre temele abordate se regăsesc și: „Abilități de comunicare digitalizată și legalizată în domeniul chirurgiei orale”, „Chirurgia ghidată în terapia implanto-protetică”, „Managementul complicațiilor în terapia implanto-protetică”, „Sinus lifting și inserarea implanturilor în zona maxilară superioară”, „Reconstrucția și reabilitarea post-oncologică în atrofiile severe maxilare maxilare și mandibulare”.

Numele care au marcat acest simpozion sunt prof. dr. Augustin Mihai, prof. dr. Giuseppe Spinelli, directorul Departamentului de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Careggi. Unifi Firenze, Italia, dr. Andrea Alberghini, Firenze, Italia, prof. dr. Alberto Rebaudi, Unige Genova, prof. univ. dr. Ibric Cioranu Viorel, dr. Seceleanu Vlad, prof. dr. Popovici Ramona.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite