Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep trece în forță în turul 3 la Indian Wells

Simona Halep trece în forță în turul 3 la Indian Wells, după ce a zdrobit-o în două seturi 6-2, 6-4 pe Barbora Strycova. Simona Halep a început cu dreptul turneul din California, arătând o bună dispoziţie de joc şi o pregătire fizică optimă.

Simona Halep trece în forță în turul 3 la Indian Wells
Comentează 0

Simona Halep a avut un prim set remarcabil, în care a obținut 3 break-uri și a profitat de cele 17 greșeli neforțate ale cehoaicei, încheind setul cu 6-2, după 39 de minute.

Lucrurile au mers bine și în setul al doilea pentru Simona Halep, dar jocul a fost mai strâns și victoria a fost decisă în urma unui singur break obținut de româncă.

Simona Halep s-a calificat în turul 3, acolo unde o va întâlni pe Katerina Kozlova, care a trecut de Aliaksandra Sasnovich, scor 6-4, 2-6, 6-0. Halep și Kozlova nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

Pentru calificarea în turul 3, Simona Halep va primi 48.775 de dolari şi 65 de puncte WTA.

Simona Halep se află la a noua participare la turneul american, pe care l-a câștigat în 2015, într-o finală cu Jelena Jankovic și a mai jucat două semifinale, în 2014 și 2018.

Ce a declarat Simona Halep după victoria din turul 2 de la Indian Wells: "Am încredere în mine, știu cum joacă Strycova și cred că reușesc mereu mă adaptez la jocul ei. Mă bucur că am revenit aici, chiar dacă astăzi condițiile au fost mai dificile pentru că a bătut puțin vântul. A fost însă la fel pentru amândouă. Le mulțumesc oamenilor că au venit să mă vadă. Le mulțumesc tuturor, nu doar românilor, pentru că știu că am mulți fani aici. Simt dragostea lor, de aceea am atât de multă energie atunci când vin aici. Vreau să dau tot ce am mai bun și să mă lupt pentru fiecare punct".

Indian Wells 2019 se anunță deja un turneu cu eliminări surprinzătoare. Mai multe sportive de top, pe care Simona Halep le-ar fi putut întâlni în fazele următoare ale competiției, au părăsit deja turneul după turul al doilea.

Bianca Andreescu, tânăra canadiancă de origine română, este și ea o surpriză. Una foarte plăcută. A reușit o nouă victorie, a 23-a de anul acesta, și este și ea în turul al treilea al competiției.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite