Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep, victorie grea la Australian Open cu locul 193 WTA. Probleme la gleznă!

Simona Halep a avut un meci greu în debutul la Australian Open. Halep a fost condusă cu 5-2 în primul set de tânăra australiancă Destanee Aiava, locul 193 WTA, dar a revenit și a câștigat la tie-break: 7-6. Din păcate, în debutul setului doi, Simona Halep a căzut și s-a accidentat la gleznă, dar s-a impus fără probleme: 6-1 și trece în turul doi.

Simona Halep, victorie grea la Australian Open cu locul 193 WTA. Probleme la gleznă!
Comentează 0

Simona Halep s-a calificat cu emoții în turul al doilea de la Australian Open, după ce a trecut în două seturi 7-6, 6-1 de australianca Destanee Aiava.

Simona Halep a reușit să câștige primul set cu 7-6, după ce a fost condusă cu 5-2 și australianca a acuzat probleme medicale! Meciul a fost întrerupt câteva minute la 5-3, dar s-a reluat.

La începutul setului doi, Simona Halep a călcat greșit și a căzut. Simona acuză probleme la glezna stângă și a cerut intervenția medicului.

Simona conduce cu 4-1 și este tot mai aproape de victorie. A câștigat din nou pe propriul serviciu, iar jocul ei este tot mai sigur, în timp ce Aiava face tot mai multe greșeli.

Simona Halep conduce cu 2-0 în setul doi. A reușit primul break al setului, profitând de greșelile adversarei. După accidentarea la gleznă, Simona este mai reținută în mișcări și încearcă să se protejze.

Deși a început greu tie-break-ul, fiind condusă cu 1-3, Halep și-a revenit și a câștigat. Jucătoarea noastră a profitat de câteva erori neforțate ale australiencei și a închis setul
Game Halep, 6-6: Simona Halep își câștigă game-ul de serviciu, iar setul se va decide în tie-break.

Game Aiava, 5-6: Aiava întrerupe seria de game-uri câștigătoare a Simonei. A lovit mai bine în acest game, a reușit un as și este din nou la un game de câștigarea setului.

Game Halep, 5-5: Simona continuă forma excelentă, scrie GSP.ro. A câștigat game-ul la 0 și a egalat scorul, după ce și-a îmbunătățit vizibil jocul. Halep este tot mai agresivă și se deplasează mai bine pe teren.

Break Halep, 4-5: Aiava mai cedează un game. A condus cu 30-0, dar Simona Halep a revenit și a făcut break-ul. Acum va servi pentru a egala scorul.

Game Halep, 3-5: Simona profită de probleme adversarei și revine în set. Halep a salvat două mingi de meci și a închis game-ul cu o lovitură de backhand în diagonală.

Aiava acuză probleme medicale. Fizioterapeuta a venit pe teren, iar australianca susține că are probleme cu respirația și tensiunea. Pauza se prelungește, Aiava s-a retras la vestiare.

Game Aiava, 2-5: După un game lung, de 10 minute, în care Simona Halep a ratat două mingi de break, Aiava este la un game de câștigarea setului, potrivit gsp.ro.

Break Aiava, 2-4: Deși Simona Halep a avut șansa de a câștiga game-ul, Aiava a revenit și a făcut break-ul. În continuare, Halep lovește scurt, nu e agresivă și îi permite australiencei să conducă punctele și să lovească decisiv.

Break Halep, 2-3: Simona se apropie la un game de australiancă și va servi pentru a egala scorul. Ambele jucătoare au un început ezitant de meci și fac multe greșeli neforțate.

Break Aiava, 1-3: Aiava este foarte agresivă în acest debut de meci! Lovește foarte puternic și încearcă să închidă rapid punctele. A mai făcut un break, profitând de faptul că Simona Halep se deplasează lent în acest debut de meci.

Game Aiava, 1-2: Destanee câștigă pentru prima dată pe serviciul ei și preia conducerea. Game-urile sunt echilibrate, schimburile sunt la limită, iar cele două jucătoare încă nu sunt în ritm.

Break Aiava, 1-1: Meciul începe echilibrat. Aiava revine rapid în set, reușind un break. Australianca a returnat agresiv și a pus-o în dificultate pe Simona Halep.

Break Halep, 1-0: Simona începe excelent meciul și face un break. Românca a avut 30-0, dar Aiava a egalat. Totuși, Halep a fost mai sigură în ultimele puncte și a câștigat game-ul.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite