Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Școală modernizată în comuna Olari (FOTO)

A fost zi de sărbătoare la Olari! Școala cu clasele I-IV, modernizată și extinsă, a fost recepționată. La eveniment au participat primarul Petru Răuț, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, reprezentanții asociației Cetatea Voluntarilor, oameni de afaceri care au sprijinit proiectul.

Școală modernizată în comuna Olari (FOTO)
Comentează 0

Valoarea investiției a fost de 400 de mii de lei, din care Consiliul Județean a contribuit cu 326,000 lei, diferența fiind suportată din bugetul local.

Asociația Cetatea Voluntarilor s-a implicat, din nou, ca în alte localități din județ, că alături de investitori din mediul privat să doteze sălile de clasă cu obiecte moderne de mobilier și cu materiale didactice.

„Am conectat comuna Olari, printr-o rețea de drumuri modernizate, cu orașele Sântana, Ineu și Chișineu-Criș. Dar scopul nostru este să asigurăm condiții cât mai bune de viață în fiecare comunitate, oamenii să găsească aproape de casa lor tot ceea ce ar fi tentați să caute la oraș sau în municipiu. De aceea investiția în școala aceasta este atât de importantă: oferim unor copii din mediul rural condiții urbane. Îl felicit pe domnul primar Petru Răuț pentru insistența cu care s-a raportat la acest proiect, le mulțumesc Asociației Cetatea Voluntarilor și oamenilor de afaceri care au investit aici, alături de Consiliul Județean", a declarat președintele Iustin Cionca.

Un număr de 160 de copii din comuna Olari beneficiază de această investiție.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite