Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Școala Gimnazială "Avram Iancu” Arad – vicecampioană naţională la volei pe plajă!

Școala Gimnazială
Comentează 0

Voleiul pe plajă arădean nu se dezminte nici în acest an și continuă seria succeselor. Vrbim acum despre echipa de sperante formata din Ciubotariu Alexandru de la Scoala Gimnaziala ,,Avram Iancu” din Arad și Creța Patric, ambii componenți ai UVVG ProVolei Arad. Trebuie menționat că scoala sus amintita este singura din tară care are amenajat un teren de volei pe plajă în incinta unitatii școlare.

Echipa aradeană a avut un parcurs perfect pâna în finala campionatului, învingând cu 2-0 toate echipele. În finala jucată împotriva CTF Bucuresti, echipă pe care o învinsese la început în grupe, arădenii au început meciul cu trac, iar micile greșeli de pe parcurs au cântarit favorizând scorul în favoarea bucureștenilor, care au învins cu 15-12, 15-13 și și-au adjudecat trofeul. Ramâne satisfacția practicării celui mai frumos volei de la acest campionat.

Profesorul Radu Sabau, cel care a condus echipa, spunea că spera ca acest rezultat să devina un nou imbold în alegerea și practicarea unui sport pentru elevii de la Școala Gimnaziala ,,Avram Iancu” Arad, dar și o motivație pentru toți sportivii, în vederea obtinerii unor rezultate foarte bune. Această acțiune s-a desfăsurat în cadrul proiectului de finantări nerambursabile câstigat de la Centrul Municipal de Cultura Arad, ocazie prin care se mulțumește acestora și Primăriei Arad pentru sprijinul acordat.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite