Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier între două autocamioane în localitatea Vinga (FOTO) / UPDATE: Un nou accident: un autoturism a intrat într-unul dintre camioane

Accident rutier între două autocamioane în localitatea Vinga (FOTO) / UPDATE: Un nou accident: un autoturism a intrat într-unul dintre camioane
Comentează 0

Update 1 Un nou accident: un autoturism a intrat într-unul dintre camioane

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că un alt accident a avut loc în aceeași zonă, fiind implicat un autoturism și unul dintre camioanele implicate în primul accident.

Traficul este blocat până în jurul orei 15, fiind deviat pe autostrada A1.

Pe de altă parte, mai trebuie spus că potrivit reprezentanilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş Arad”, încă două persoane au primit îngrijiri medicale în urma accidentului.

„Cele trei victime (trei bărbați) sunt conștiente și cooperante, iar două  au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale, astfel:

- o victimă a fost transportată de către echipajul medical SMURD TIM

- o victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD Arad

- cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, susţin reprezentanţii ISU.


Vineri, 16 Iunie, în jurul orei 10,30, a avut loc un accident rutier între două autocamioane în localitatea Vinga.
Posibil o persoană încarcerată.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție cu apă și spumă, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.
In sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD.

Intervenția este în dinamică, după cum relatează Biroul de Presă al ISU Arad.

 

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite