Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-au distrat în amical

S-au distrat în amical
Comentează 0

Naţional Sebiş a încheiat săptămâna cu meci amical disputat în compania vecinilor de la Crișul Alb Buteni, formație nou promovată în Liga 4-a. Divizionara a treia s-a impus cu 8-1, după „dublele” semnate Săulescu și Enciu, plus E. Dică, Ionică, Jenaru și Petculescu, respectiv Mihuț. Ca noutăţi în echipa lui Alin Chiţa sunt Ruță și Jenaru, ambii fiind mijlocași de meserie, cu evoluții constante la Atletic Bradu, vicecampioana seriei a 3-a a eșalonului terț, plus atacantul Cosmin Ionică, de 24 de ani, care a trecut pe la Dinamo II, ACS Berceni, Unirea Slobozia, Chiajna II.

Contra Buteniului, Sebișul a evoluat în formula: Voicilă – Zăinescu, Golban, Bîrsănel, Dumitrache – Săulescu, Ruță, E. Dică, Jenaru – Ionică, Enciu, după pauză mai intrând pe teren: Munteanu – Basic, Pîslaru, Petculescu, Susan și doi juniori aflați în probe de la Petroșani. Siminic acuză dureri la spate, dar de luni e așteptat în program normal, iar Moise revine încetul cu încetul în circuit după ce a avut piciorul în ghips. 

„Îmi doresc un lot de 22-23 de jucători, între care încă patru juniori și doi-trei seniori. În această săptămână, am parcurs etapa de reacomodare cu efortul, iar de luni intrăm într-un cantonament pe plan local, cu câte două antrenamente pe zi, antrenamente în care vom mări ritmul pregătirii și vom lucra la omogenizarea echipei. Sunt mulți jucători noi, relațiile joc trebuie puse la punct”, a spus, pentru sportarad.ro, Alin Chița.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite