Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Duel amical de ligă a 3-a: Gloria Lunca Teuz Cermei - Naţional Sebiş 2-1

Duel amical de ligă a 3-a: Gloria Lunca Teuz Cermei - Naţional Sebiş 2-1
Comentează 0

Divizionarele de Liga a 3-a a Aradului, Naţional Sebiş şi Gloria Lunca Teuz Cermei s-au duelat amical într-un joc decis de faze fixe. Fără Fișteag, Suciu și Susan, Sebișul a început mai bine. A avut și o bară prin Săulescu, o şansă a lui Siminic până la deschiderea scorului. În minutul 31, Velici a fost faultat în careu de Rusu, iar Mihuța a deschis scorul de la punctul cu var. Cermeiul a echilibrat rapid partida și a preluat conducerea până la pauză. După ocaziile lui Nistor și Bulza, Cotoc a împins balonul în plasă din careul mic după o lovitură de colț pentru 1-1. Apoi, Suslak a marcat din lovitură liberă de la semidistanță lângă bară, acolo unde portarul nu poate ajunge. În prtea a doua Cermeiului nu a mai riscat prea mult în defensivă. Doar o lovitură liberă a lui Tulcan i-a dat mari emoții lui Rusu, pentru ca la cealaltă poartă să mai fie ceva ocazii, după finalizările lui Șiclovan și Suslak. Cele două formații se vor reîntâlni în campionat în etapa a cincea a returului, la Sebiș.

Cermei: Fl. Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Coșa (55 E. Varga), Șiclovan, Nistor (55 Ianc), Aldan (82 Morar) – Sulea (46 Diarra), Bulza (65 V. Brîndușe)

Sebiș (prima repriză): Munteanu – Rosenblum (46 Clej), Stupu, Bârsănel (Basic), Siminic (46 Moise) – Mihuța (46 Drame), Avramescu (46 Fuchs) – Săulescu (46 Kilin), Iuga (46 Gnakpa), Cocină (46 Pirtea) – Velici (46 Tulcan).

......................................................................................................

UTA II - Szeged 1-2

A 3-a echipă a Aradului în eşalonul mai sus amintit, UTA II, a jucat cu Szeged 2011. Maghiarii s-au impus cu 2-1 prin reuşitele lui Tomsic și Nemeth pentru UTA marcând Dinculescu.

UTA II: Mureșan (85 Debre) – Zdrențan, D. Lazăr Wild (51 Iuga), Dinculescu – D. Dan, Dobrean (56 Coadă) – Bîgiu (46 Mandache), Toma (67 Bîgiu), Covaci – Nedelcu (67 Țurcanu).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite