Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Profesor condamnat în primă instanță pentru că făcea sex cu o elevă de 15 ani; deocamdată continuă să predea

Directorul unei școli, care este și profesor de sport și consilier local PSD, a fost trimis în judecată pentru sex cu o elevă de 15 ani! Deși a fost condamnat în primă instanță, profesorul predă în continuare, scrie realitatea.net.

Profesor condamnat în primă instanță pentru că făcea sex cu o elevă de 15 ani; deocamdată continuă să predea
Comentează 0

Nicolae Adrian Achihăiei, directorul unei școli din comuna Zamostea, județul Suceava, ar fi întreținut relații sexuale cu două eleve pe care le-a abordat în timpul orelor de educație fizică și sport.

Una dintre copilele indicate și audiate a negat însă că a întreținut relații sexuale cu profesorul, iar în lipsa altor probe ancheta s-a oprit. În cazul elevei de 15 ani însă bărbatul a fost găsit vinovat. Anchetatorii au aflat că relația celor doi era de notorietate în școală, fapt confirmat de mai mulți martori.

Intrați AICI pentru detalii.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale s-au sesizat în decembrie 2019 cu privire la faptul că din 2018 directorul școlii din Zamostea ar fi întreținut relații sexuale cu două eleve pe care le-a abordat în timpul orelor de educație fizică și sport, scrie comisarul.ro.

Datele ajunse la anchetatori erau că două eleve se deplasează periodic la domiciliul profesorului pentru a face sex.

Din cercetări a rezultat că minora avea 15 ani împliniți și era în clasa a VIII-a la școala din Zamostea când profesorul ei de sport a început să îi facă avansuri. Fata era și la grupa de handbal pregătită de același cadru didactic.

Inculpatul i-ar fi propus minorei să se întâlnească în afara orelor de sport, iar fata a început să se deplaseze periodic la domiciliul acestuia.

Relațiile sexuale s-ar fi petrecut în perioada mai 2018 – martie 2020, mult timp și după ce fata a terminat clasa a VIII-a.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: presshub.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite