Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Printre primii politicieni arădeni care au votat se numără Wiener, Cionca și Căprar

Printre primii politicieni arădeni care au votat se numără Wiener, Cionca și Căprar
Comentează 0

Câțiva dintre politicienii cunoscuți ai județului s-au prezentat deja la urne și au făcut declarații.

Adrian Wiener (USR): ”Am votat cu speranță și inima deschisă. Cred că în România lucrurile trebuie să se schimbe. E momentul să renunțăm la imunități si beneficii de grup, la clientelism și sinecure. Toate instituțiile publice trebuie depolitizate. Îmi doresc să revenim la cursul firesc al democrației reprezentative de la care politicienii ultimilor ani au derapat controlat. Clasa politică, decuplată de binele comun trebuie reformată”.

Iustin Cionca (PNL): ”Am votat în această dimineață pentru un județ puternic și arădeni respectați la București. Am votat pentru ca investițiile noastre să nu mai fie blocate de politicieni ostili Aradului. Am votat ca tinerii să nu mai fie obligați să emigreze pentru o viață mai bună și să rămână alături de părinții lor. Am votat pentru viitorul Aradului și al României”.

Dorel Căprar (PSD): ”Am votat pentru o guvernare mai bună, pentru copiii noștri, pentru persoanele în vârstă, am votat pentru coerență în guvernare, pentru o majoritate parlamentară care să poată lua decizii pentru români, am votat pentru bunăstarea României”.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite