Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Mesajul lui Falcă: Banatul și Transilvania să iasă la vot, noi să dăm direcția României

Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, se arată îngrijorat că prezența la vot este dublă în Teleorman față de Arad și le cere arădenilor să iasă în număr mai mare să voteze, considerând că este nevoie ca ”județele model” din Banat și Transilvania ”să fie în față la prezența la vot, pentru că în viitor trebuie să urmărim concepțiile acestor județe”.

VIDEO | Mesajul lui Falcă: Banatul și Transilvania să iasă la vot, noi să dăm direcția României
Comentează 2

Pentru prima dată de când a fost ales primar, în 2004, liberalul Gheorghe Falcă a mers la vot fără a-i invita pe jurnaliști să fie de față, iar ulterior a postat pe Facebook un îndemn ca arădenii să meargă să voteze, arătându-se îngrijorat că prezența la urne este de două ori mai mare în Teleorman, județ în care candidează liderul PSD Liviu Dragnea.

”Așa cum puteți vedea, în Teleorman prezența este dublă, de aceea cred că Banatul și Transilvania trebuie să iasă la vot, pentru că noi trebuie să dăm direcția României. Îi rog să iasă la vot pe oamenii care aduc bunăstare României, pentru a avea întreaga țară bunăstare. Am votat astăzi pentru a duce modelul Aradului în toată țara, am votat astăzi pentru ceea ce înseamnă viitorul nostru în Uniunea Europeană”, a spus Falcă într-un clip pe care l-a postat pe internet.

Falcă, care este și candidat PNL pentru Camera Deputaților, a declarat ulterior pentru News.ro că ”este nevoie ca județele model din Banat și Transilvania să fie în față la prezența de vot, pentru că în viitor trebuie să urmărim concepțiile acestor județe”.

”Eu am votat pentru a da șansă oamenilor la locuri de muncă, pentru a da șansă familiilor să nu-și mai piardă copiii în străinătate, pentru a ne menține în Uniunea Europeană, pentru a arăta o evoluție”, a adăugat Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite