Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima ședință a anului 2018 cu observatorii AJF 

Prima ședință a anului 2018 cu observatorii AJF 
Comentează 0

Sâmbătă, 10 martie , se va reula campionatul ligii a IV-a . Conducerea AJF a ținut ca să se întâlnească ieri cu observatorii și arbitri județului Arad.

Desfășurată la sediul AJF , reamenajat în această pauză competițională, ședința a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist arădean, Emeric Hrimler, înmormântat cu câteva ore înainte.

Apoi, secretarul general AJF, Vasile Rad , a prezentat principalele cerințe care trebuie să le respecte atât observatorii de joc cât și cei de arbitri în deplasările lor la meciurile oficiale. Printre ele, corectitudinea întocmirii rapoartelor , prezența la timp la terenuri, ținuta vestimentară decentă, colaborarea armonioasă între membrii delegațiilor, colaborarea între observatori și arbitri la completarea rapoartelor , imediat după finalul meciurilor.

Președintele Adiran Lucaci a cerut  observatorilor completarea electronică a rapoartelor pe noul site al AJF-ului, de asemenea indicații în ceea ce privește ținuta delegației, respectul reciproc în relațiile lor cu conducerile și staff-urile  tehnice ale cluburilor.

Au mai luat cuvântul și reprezentanții Comisiei Județene a Arbitrilor,  Marius Alexa și Leontin Buda. Aceștia au rugat observatorii de arbitri să fie mai ” pedagogi” cu tinerii debutanți în arbitraj, analizele meciurilor în care aceștia oficiază, să fie făcută mai amănunțită și cu tact.
S-a mai cerut ca în caz de incidente , acestea să fie făcute cunoscute telefonic, imediat după meci, înaintea completării rapoartelor.

Returul ligii a IV -a va începe sâmbătă , 10 martie.

Iată programul primei etape:

1. CS Ineu - ACS Șoimii Șimand,sâmbătă, ora 11
2. CS Crișul Chișineu -Criș- CS Păulișana Păuliș, sâmbătă, ora 11    
3. CS Victoria Zăbrani- CS Voința Mailat, sâmbătă, ora 12, pe Șega    
4. ACS Socodor- ACS Progresul Pecica, sâmbătă, ora 15    
5. ACS Unirea Sîntana-  CS Cetate Săvîrșin, sîmbătă, ora 15, pe Șega
6. CS Victoria Felnac - CS Victoria Nădlac, sîmbătă , ora 15    
7. CS Glogovăț 2013- AFC UTA Arad, sîmbătă, ora 15    

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite