Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preşedintele Iohannis a anunţat numele viitorului prim-ministru: liberalul Nicolae Ciucă

În urma consultărilor care au avut loc astăzi la Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat numele viitorului prim-ministru. Este vorba despre generalul Nicolae Ciucă, care a fost desemnat să formeze noul Guvern din care vor face parte Partidul Naţional Liberal, Partidul Social Democrat şi Uniunea Democratică a Maghiarilor din România. Potrivit informaţiilor, noul Executiv va fi învestit săptămâna aceasta.

Preşedintele Iohannis a anunţat numele viitorului prim-ministru: liberalul Nicolae Ciucă
Comentează 0

De remarcat că la consultări au participat reprezentanţii  PNL, PSD, UDMR și reprezentanții minorităților, după ce au finalizat duminică discuţiile privind formarea noului guvern, în timp ce USR nu s-a mai prezentat la discuții. „Îl desemnez pe domnul NIcolae Ciucă pentru a forma o echipă guvernamentală şi pentru a se prezenta în faţa Parlamentului pentru a primi votul de încredere”, a anunţat şeful statului.

Ciucă a fost astfel desemnat pentru a doua oară să formeze Guvernul, după ce la prima nominalizare nu a reuşit să găsească o majoritate parlamentară care să îl susţină, având în vedere mandatul primit de la partid.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite