Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales astăzi preşedintele Partidului Naţional Liberal, în cadrul unui Congres care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Moţiunea „Uniți pentru o Românie puternică și stabilă”, prezentată de Nicolae Ciucă a obţinut 1.060 voturi pentru din cele 1.120 voturi valabil exprimate. Asta, în condiţiile în care au fost 60 de voturi nule şi 159 neutilizate.

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal
Comentează 0

„Vreau să vă mulumesc tuturor pentru votul de încredere, pentru efortul pe care l-aţi făcut. Aţi veni unii astăzi în ziua de Florii, ceilalţi de peste tot de pe tot cuprinsul ţării. Diasporei aş vrea să-i mulţumesc foarte mult. Şi m-aş bucura să fie la fel de uniţi şi la fel de dinamici cum au fost astăzi şi să arate lumii că Partidul Naţional Liberal, că România are spirit, are voinţă, are potenţial, are capacitate şi are resursă umană. Să nu ne fie teamă că nu putem să ne angajăm la orice efort şi la orice obiectiv pe care ni-l propunem, împreună cu tot ceea ce înseamnă valorile Uniunii Europene şi în care valorile noastre naţionale să poată să-şi facă simţită relevanţa. Vreau să le mulţumesc tinerilor, pentru că am vozut foarte mulţi tineri astăzi şi am stat de vorbă cu ei. Parctic tot ceea ce facem noi astăzi le este destinat. Rostul nostru şi direcţia de care am vorbit în susţinerea moţiunii nu sunt pentru noi, sunt pentru ei. Ei trebuie să fie cei care se vor mândrii că au preluat de la noi o ţară stabilă şi o ţară puternică şi le spunem de acum că au datoria să o ducă mai departe mai bine decât am făcut-o noi. Vă mulţumesc, vă doresc succes şi vă îndemn să ne întoarcem fiecare acolo unde ne desfăşurăm activitatea, să ne apucăm serios de muncă, şi să facem în aşa fel încât să nu uităm niciodată că în centrul programului de guvernare, în centrul moţiunii de astăzi este cetăţeanul român. Vă mulţumesc”, le-a spus celor prezenţi generalul Ciucă la finalul Congresului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite