Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Arad și-a stabilit candidații pentru conducerea CJA, Primărie și pentru alegerile parlamentare / UPDATE: Gheorghe Falcă: „Suntem pregătiți pentru alegerile anticipate”

Biroul Permanent Județean și Colegiul Director Județean ale PNL Arad au stabilit candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pentru Primăria Arad și pentru Parlament.

PNL Arad și-a stabilit candidații pentru conducerea CJA, Primărie și pentru alegerile parlamentare / UPDATE: Gheorghe Falcă: „Suntem pregătiți pentru alegerile anticipate”
Comentează 2

Update 1 Gheorghe Falcă: „Suntem pregătiți pentru alegerile anticipate”

„Așa arată lista pentru Parlamentul României, suntem pregătiți în cazul în care se vor declanșa alegeri anticipate. Am demonstrat la ultimele alegeri că suntem cel mai puternic partid de dreapta din România și am încredere că în următoarele competiții electorale vom învinge. Responsabilitatea noastră este față de arădeni, față de comunitate și ne propunem ca prin programul politic și administrativ pe care îl vom prezenta în curând să continuăm proiectele deja începute și să demarăm altele noi”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă, președinte PNL Arad.


Astfel, după cum se știa, liberalii arădeni vor merge la CJA pe mâna lui Iustin Cionca, actualul președinte, iar Sergiu Bîlcea va fi candidatul pentru funcția de primar.

La Senat, PNL Arad îl va avea cap de listă pe senatorul Ioan Cristna, urmat de jurnalistul și istoricul dr. Doru Sinaci, dr. Corina Crișan, Garofița Popa și Cornel Gheorghe Faur.

În ceea ce privește lista pentru Camera Deputaților, aceasta va fi deschisă de Călin Bibarț, actualul primar interimar al municipiului. Pe poziția a doua se va afla Geanina Pistru, iar pe a treia deputatul Glad Varga. Pe listă se mai află Lazăr Faur, Patricia Dinga, Ionel Bulbuc, Bogdan Boca, Dorin Stanca, Iuliana Mureșan și Cristian Urzică.

Intrați aici pentru mai multe detalii și declarații: https://www.facebook.com/arad.pnl/videos/608306329731835/

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite