Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parteneriat între Primăria Arad şi Asociaţia Dumbrava DPG pentru a veni în sprijinul persoanelor defavorizate (VIDEO)

Primarul Călin Bibarţ a fost invitat, recent, la emisiunea Ştirea cea bună de la A7 TV, unde a vorbit despre un parteneriat între Primăria Arad şi Asociaţia Dumbrava DPG din Bihor, pentru a veni în sprijinul persoanelor defavorizate.

Parteneriat între Primăria Arad şi Asociaţia Dumbrava DPG pentru a veni în sprijinul persoanelor defavorizate (VIDEO)
Comentează 0

Asociaţia Dumbrava DPG, reprezentată de Viorel Paşca, are în momentul de faţă în îngrijire 460 de bătrâni și bolnavi fără adăpost, fără familii sau abandonați. Potrivit site-lui asociaţiei, aceştia sunt cazați în 18 case unde primesc îngrijire, hrană și tratament medical, totul din donații de la oameni simpli. Printre cei aflaţi acolo se numără bolnavi de cancer, paralizați, cu picioare amputate în urma degerăturilor, alcoolici, criminali și foarte mulți bolnavi psihic.

Primarul Bibarţ susţine că a aflat despre activitatea lui Viorel Paşca după ce acesta a venit la Arad şi a oferit o masă caldă celor aflaţi în nevoie. „L-am rugat pe domnul Paşca să aibă amabilitatea să vină la o discuţie, pentru a gândi şi proiecte pe viitor. Sunt convins că, într-un parteneriat între Primăria Arad, domnia sa şi societatea civilă din Arad, vom reuşi să le ducem mai departe astfel de activităţi şi să le promovăm, astfel încât să poată beneficia de ele oameni aflaţi în nevoie, mai ales, copii care n-au nicio vină. Îmi doresc un astfel de parteneriat, cu atât mai mult cu cât sunt unele categorii sociale, în care părinţii nu se încadrează pe normele în vigoare pentru a beneficia de anumite facilităţi, de a primi o locuinţă, de a avea anumite drepturi. Şi tunci cu atât mai mult, în cazul acestor oameni care de multe ori au copii şi nu puţini, încercăm ca noi, societatea, Primăria şi domnul Paşca să fim parteneri pentru a-i ajuta”, susţine Călin Bibarţ.

Mai trebuie spus că referindu-se la parteneriatul cu asociaţia reprezentată de Viorel Paşca, primarul Bibarţ a scris pe Facebook: „Fiecare arădean contează, indiferent de categoria socială din care provine. Luăm măsuri şi muncim pentru a găsi soluțiile optime pentru persoanele defavorizate din Arad.

Foto: Captură video A7 TV

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite