Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu izbucnit la o hală din localitatea Beliu

Incendiu izbucnit la o hală din localitatea Beliu
Comentează 0

În seara zilei de Sâmbătă, 17 Iunie, îm jurul orei 20,30 a izbucnit un incendiu la o hală a unui operator economic din localitatea Tăgădău.

Intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Ineu cu: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD, încadrate cu 13 salvatori.
În sprijinul forțelor acționează și pompierii voluntari ai SVSU Craiva.

Incendiul se manifestă în interiorul halei, construită din panouri termoizolante, cu degajări de fum.

Nu sunt înregistrate victime.

Intervenția este în dinamică.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul halei cu rol de brutărie, la nivelul cuptorului de pâine și al mobilierului, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la întreaga construcție.

Intervenția promptă a pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat în scurt timp, limitând astfel pagubele materiale.

În aceste momente pompierii acționează pentru stingere și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. În momentul producerii incendiului nu se află nicio persoană în interiorul halei.

Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

*Precizăm că hala este în localitatea Beliu, nu în localitatea Tăgădău, așa cum am menționat inițial, a atenționat Biroul de Presă al ISU Arad.

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite