Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ovidiu, tânărul special de la INTEGRA

Ovidiu, tânărul special de la INTEGRA
Comentează 0

Ovidiu este un tânăr special, cunoscut în oraș ca persoana deosebită. După anii de grădiniță, a urmat cursurile școlii generale, reușind să termine în final scoala de fizioterapie, specialitatea masaj. De asemenea el practică cu bucurie diferite sporturi, precum gimnastica, înotul, mersul pe bicicletă, participand la intreceri sportive Special Olimpics la nivel national sau pe plan local. Ba, anul acesta a încercat si schiatul, participând la tabăra de schi de la Bușteni, organizată anual de Asociația Down Plus București, prin preocuparea doamnei Georgeta Bucur. Desigur, la această tabără  a participat împreună cu prietenii lui, alți doi tineri speciali, Mara Oprea si Samuel Tofan, toți trei de la Asociatia Integra Arad.

Însă, pricepandu-se la masaj, Ovidiu mai face și voluntariat la Centrul de vârstnici și în felul acesta energicul tânăr chiar nu are timp sa se plictisească. Iar pentru a se relaxa, Ovi apelează la muzică si in special cea patriotică, el fiind un patriot convins. Pentru el tara, tricolorul si numele de roman sunt de neînlocuit.

Așa că, dacă-l întâlniți cumva prin Arad, pedalând voios pe bicicleta lui strălucind de curățenie, puteți liniștit să-l salutați, încurajându-l cu un firesc:

- Hai Ovi ! 

 

 

Galerie foto (29)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite